Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Je gevel laten stralen

Home » Diensten » Gevelreiniging

Woon je in (de buurt van) Nijmegen, Oss of Uden en ben je op zoek naar een specialist om je gevel te laten stralen? Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Volkel, is dé expert voor het onderhouden, herstellen en reinigen van je muren, gevels en voegen. Je kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals het uithakken van voegwerk, gevelreiniging, het aanbrengen van nieuw voegwerk, gevelimpregnering, het verwijderen van graffiti en de verwijdering van witte aanslag. Ontdek onze diensten!

In 3 stappen uw offerte op maat!

Stap 1 van 3

Kwalitatief hoogwaardige gevelreiniging

Wanneer je het metselwerk van je gevel gaat laten stralen, wil je natuurlijk wel weten wat de kosten bedragen. De kosten voor het reinigen van je gevel hangen af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de steensoort, welke soort vervuiling er op de gevel zit en de conditie van het voegwerk. Wij kijken welk onderhoud het beste past bij de gevel, zodat service op maat wordt geleverd. Met ruim 20 jaar ervaring weet Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken altijd het beste resultaat te leveren. Ons bedrijf is een begrip in de regio Oss, Uden en Nijmegen op het gebied van gevelreiniging en wij hanteren een zeer schappelijke prijs per m2! Zo rijzen de kosten van het reinigen van jouw gevel niet de pan uit.

Gevelreiniging op twee manieren: hogedrukreiniging en een gevel stralen

Bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in de buurt van Nijmegen, Uden en Oss, nemen wij altijd eerst jouw pand onder de loep voordat we beginnen met gevelreiniging of renovatiewerkzaamheden. Dit is belangrijk, omdat wij rekening moeten houden met eventueel verzwakt metselwerk dat door de gebruikte reinigingsmethode beschadigd kan zijn. Het laten reinigen van het metselwerk van jouw gevel kan op twee verschillende manieren, namelijk:

  • Hogedrukreiniging: Vervuiling lost op door (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel de spuiten. Het vuil spoelt door de waterdruk van de hogedrukreiniger van de gevels af. Zo kost het weinig tijd en moeite om je gevel te laten reinigen.
  • Een gevel stralen: Bij het stralen van een gevel maken wij gebruiken van een combinatie van water, zand en lucht. Dit vormt een zeer fijn mineraal straalmiddel waarmee door erosie zelfs hardnekkig vuil wordt losgemaakt. Het stralen van gevels wordt toegepast wanneer de gevelvervuiling niet met water of met reinigingsmiddel oplosbaar is. Door zeer fijne straalmiddelen wordt de gevel weer als nieuw en blijft de steen in goede staat. De toegevoegde grove bestanddelen zorgen doorgaans wel voor een sterkere schuring, wat deze methode van reinigen minder geschikt maakt voor verzwakte muren.

Vraag ons om deskundig advies

Wil je graag weten of het beter is om jouw gevel te stralen of te reinigen met hogedrukreiniging? En wat de prijs is voor gevelreiniging per m2? Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een gevelreiniging in de regio Oss, Uden of Nijmegen? Dit kan via het speciale formulier op de website. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of per e-mail. Wij zijn bereikbaar op het nummer 06-53364661 of het e-mailadres info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Voor – na de reiniging

beforeafter1
beforeafter2

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht