Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Gevelreiniging

De werkzaamheden voor een gevel laten stralen zijn van een aantal omstandigheden afhankelijk. Denk hierbij aan de steensoort, welke soort vervuiling er op de gevel zit en de conditie van het voegwerk. Wij kijken welk onderhoud het beste past bij de gevel, zodat service op maat geleverd wordt. Met ruim 20 jaar ervaring weet Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken altijd het beste resultaat te leveren.

In 3 stappen uw offerte op maat!

Stap 1 van 3

33%

Gevelreiniging op twee manieren: Hogedrukreiniging en sandwasching (stralen)

Het reinigen van een gevel kan op verschillende manieren:

  • Hogedrukreiniging: Vervuiling lost op door (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel de spuiten. Het vuil spoelt door de waterdruk van de hogedrukreiniger van de gevels af.
  • Sandwasching (stralen): Combinatie van water zand en lucht door een zeer fijn mineraal straalmiddel. 

Vraag om deskundig advies

Wil je graag weten of het beter is om jouw gevel te stralen of te reinigen met hogedrukreiniging? Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan eenvoudig en snel via het speciale formulier op de website. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of per mail. Wij zijn bereikbaar op het nummer 06-53364661 of mailadres info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Voor – na de reiniging

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht