Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Nieuw voegwerk

Nieuw voegwerk moet goed gedaan worden, want het is een waar vakmanschap. Er zijn verschillende soorten voegwerk, die ieder zorgen voor een andere uitstraling van de gevel. Om goed nieuw voegwerk te kunnen leveren moeten de cementsoort en samenstelling van de voegmortel op elkaar worden afgestemd. Van de verschillende voegwerken kunnen wij een proefdruk maken. Zo krijg je een goede indruk over de verschillende mogelijkheden van het uiterlijk van jouw pand. Je kiest dus voor een betrouwbare en ervaren deskundige, wanneer je nieuw voegwerk wilt laten zetten.

Offerte op maat!

Stap 1 van 3

33%

Nieuw voegwerk maakt jouw woning weer prachtig!

Onderhoud aan de buitenkant van jouw woning is net zo belangrijks als aan de binnenkant. Daarom bieden wij verschillende diensten aan zoals het uithakken van bestaand voegwerk tot het impregneren van jouw gevel. Voegen kunnen met de jaren aangetast worden door weersinvloeden. Dan worden ze poreus en is het verstandig om nieuw voegwerk toe te passen. Dit doen we bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken graag voor je.

Wil je meer weten?

Wanneer je vragen hebt over onze diensten of een offerte op maat wilt laten maken, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-53364661 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Wij helpen je graag.

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht