Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Uithakken voegwerk

Het uithakken van voegwerk en het opnieuw aanbrengen hiervan is een goede stap voor veel gevels. Voegen worden met de jaren aangetast door weersinvloeden. Door zure bestanddelen in het regenwater worden de voegen poreus en kunnen ze afbrokkelen. Ook onzorgvuldig metselwerk in het bouwproces resulteert erin dat de kwaliteit van het voegwerk achteruit gaat. Er is echter een oplossing. Laat Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken de voegen op professionele wijze uithakken, zodat er een goede basis wordt gecreëerd voor het zetten van mooie nieuwe voegen.

Offerte op maat!

Stap 1 van 3

33%

Hoe gaat het uithakken van voegwerk in zijn werk?

Het uithakken van het oude voegwerk dient eerst te gebeuren, voor er nieuw voegwerk kan worden aangebracht. Wanneer ook de gevel wordt gereinigd, gebeurt dit na het uithakken. Zo worden de voegen schoon opgeleverd en kan het voegwerk perfect hechten. Het uithakken van het voegwerk is bepalend voor het eindresultaat en de duurzaamheid van je gevel. Laat dit dus aan een vakman over en schakel Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken in.

Laat een offerte opmaken

Wil je weten hoeveel het laten uithakken en het aanbrengen van nieuw voegwerk gaat kosten voor jouw gevel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen voor onze deskundige medewerkers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53364661 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht