Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Gevelimpregnering

Met het impregneren van een buitenmuur zorg je ervoor dat water minder vat krijgt op het voegwerk. Zonder water kunnen mossen en algen zich niet voeden en krijgen ze dus ook geen grip op de stenen van een gevel. De kleur van steen en voegwerk blijft er ook door behouden. Een ander voordeel is dat de drogere stenen voor een beter binnenklimaat en betere isolatie zorgen.

Het behoud van uw gevel door het impregneren van de buitenmuur

Een belangrijk voordeel van het impregneren van een buitenmuur is dat de bouwkundige staat van de gevel behouden blijft. Water zet uit op het moment dat het in ijs verandert. Door deze krachten kan steen barsten en beschadigt jouw gevel verder. Het impregneren heeft een vergelijkbaar effect als het verven van hout. Bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken kan je naast gevelimpregnering terecht voor andere diensten. Moet het voegwerk van jouw gevel vervangen worden? Of moet de witte uitslag verwijderd worden? Je ontvangt bij ons altijd een oplossing op maat.

Schakel vakmensen in

Laat je buitenmuur impregneren door vakmensen. Bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken werken allemaal specialisten. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en helpen je graag met het geven van service op maat. Neem contact met ons op en stel al je vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-53364661 of per mail op  info@bogaartgevelrenovatie.nl. Of vul een formulier in via de website in en vraag een vrijblijvende offerte aan.

In 3 stappen uw offerte op maat!

Stap 1 van 3

33%

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht