Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Gevelimpregnering

Home » Diensten » Gevelimpregnering

Met het hydrofoberen, ofwel impregneren, van een buitenmuur zorg je ervoor dat water minder vat krijgt op het metselwerk. Zonder water kunnen mossen en algen zich niet voeden en krijgen ze dus ook geen grip op de stenen van een gevel. De kleur van steen en voegwerk blijft er ook door behouden. Een ander voordeel is dat de drogere stenen voor een beter binnenklimaat en betere isolatie zorgen. Als je graag wilt weten wat het impregneren van jouw gevel gaat kosten, neem dan contact op met Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken. Wij bieden je graag een vrijblijvende offerte aan voor het hydrofoberen van het metselwerk van jouw gevel.

Het behoud van jouw gevel door het impregneren van de buitenmuur

Een belangrijk voordeel van het impregneren van een buitenmuur is dat met relatief lage kosten de bouwkundige staat van de gevel behouden blijft. Water zet uit op het moment dat het in ijs verandert. Door deze krachten kan steen barsten en beschadigt jouw gevel verder. Het impregneren heeft een vergelijkbaar effect als het verven van hout. De kosten die je maakt bij het impregneren van het metselwerk van de gevel om deze te hydrofoberen, zijn het meer dan waard, omdat je hierdoor geen waterschade ondervindt. Bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken kan je naast het impregneren van je gevel terecht voor andere diensten, die tevens niet in de kosten lopen. Moet het voegwerk van jouw gevel vervangen worden? Of moet de witte uitslag verwijderd worden? Je ontvangt bij ons altijd een oplossing op maat tegen een scherpe prijs.

De kosten van het hydrofoberen van je gevel door het impregneren van metselwerk

De kosten die het impregneren van jouw buitenmuur met zich meebrengen verschillen per gevel. Er zijn wel een aantal dingen die wij meenemen in onze offerte. Zo controleren wij bijvoorbeeld of de voegen eerst moeten worden uitgehakt, of er witte aanslag is die wij moeten verwijderen, of misschien wil je wel dat wij de hele muur vooraf zandstralen. Dit zijn natuurlijk bijkomende kosten, die we soms eerst móeten uitvoeren voor we over gaan op het hydrofoberen van jouw gevel en het impregneren van het metselwerk van jouw buitenmuur. Het zou immers zonde zijn als het impregneren van jouw buitenmuur niet slaagt, omdat de gevel niet schoon genoeg is.

5 Impregnering

In 3 stappen uw offerte op maat!

Stap 1 van 3

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Schakel vakmensen in

Laat je buitenmuur in Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch of omstreken impregneren door vakmensen. Bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel werken allemaal specialisten. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en helpen je graag met service op maat. Neem contact met ons op en stel al je vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-53364661 of per e-mail op info@bogaartgevelrenovatie.nl. Je kunt ook een formulier invullen via de website en een vrijblijvende offerte aanvragen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht