Jouw gevel weer als nieuw

Wil jij de voegen laten uithakken van je gevel, en ze laten herstellen zodat de muur er weer als nieuw uitziet? Dan neem je contact op met de specialisten van Van den Bogaart Gevelrenovatie. Wij gaan aan de slag met het uithakken van het voegwerk, en het herstellen van de gevel. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder. Je kunt ook direct contact opnemen met de specialist voor persoonlijke informatie over jouw situatie of een vrijblijvende offerte.

Voegen uithakken

Wanneer we een gevelrenovatie uitvoeren, is het uithakken van het voegwerk vaak nodig. De oude voegen worden stofvrije verwijderd, d.m.v. hakhamers op lucht met water verneveling om de stofdeeltjes in te dammen en komt er nieuw voegwerk voor in de plaats. Voegen verwijderen kan op twee manieren, d.m.v. hakhamers op lucht, of het stofvrij uitslijpen van de voegen. Het gebruik van hakhamers is echter een stuk eenvoudiger. De hakkende beweging zorgt ervoor dat de voegen los komen te zitten. Het brokkelt dan stukje bij beetje af. Om een stabiele ondergrond te creëren voor het nieuwe voegwerk, moeten de oude voegen diep verwijderd worden. Als we de voegen uithakken beginnen we met de horizontale voegen, zodat de verticale er makkelijk uitvallen.

Voegwerk laten herstellen

Nadat we de voegen verwijderd hebben, kunnen we ze vervangen. Er zijn verschillende manieren waarop we dit aan kunnen pakken. Elk manier van vervangen geeft je pand een andere uitstraling. Om ervoor te zorgen dat je je een goede voorstelling kunt maken van hoe je pand eruit gaat zien als we de voegen uithakken en vervangen, kunnen we eerst een proefdruk voor je maken. Dan krijg je een indruk van de stijl. Natuurlijk geven onze specialisten je ook graag advies over de mogelijkheden, en welke methode het beste is in jouw situatie.

Waarom je kiest voor onze service

Waarom je juist kiest voor Van den Bogaart voor het uithakken van het voegwerk? Je profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een standaard oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Uithakken voegwerk

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op met Van den Bogaart voor persoonlijk advies over de voegen uithakken en vervangen, en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat bij jou aan de slag met het uithakken van voegwerk.

Reacties van klanten

4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen