Wil jij de voegen laten uithakken van je gevel en het voegwerk laten vervangen zodat de muur er weer als nieuw uitziet? Dan schakel je Van den Bogaart Gevelrenovatie. Wij gaan aan de slag met het verwijderen, uithakken en vervangen van de voegen en het voegwerk in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch. Wil je meer weten over de prijs per m2 voor het uithakken van voegen bij ons bedrijf? We informeren je graag

Onze werkwijze als je ons inschakelt voor het uithakken van voegwerk

Wanneer we een gevelrenovatie uitvoeren, is het uithakken en vervangen van het voegwerk vaak nodig. De oude voegen worden op stofvrije wijze verwijderd met hakhamers op lucht met waterverneveling om de stofdeeltjes in te dammen en hier komt nieuw voegwerk voor in de plaats. Voegen verwijderen kan op twee manieren; doormiddel van hakhamers op lucht, of het stofvrij uitslijpen van de voegen. Het gebruik van hakhamers is echter een stuk eenvoudiger. De hakkende beweging zorgt ervoor dat de voegen los komen te zitten. Het voegwerk brokkelt dan stukje bij beetje af. Om een stabiele ondergrond te creëren voor de nieuwe voegen, dienen de oude voegen diep verwijderd te worden. Als ons bedrijf de voegen gaat uithakken, beginnen we met de horizontale voegen, zodat de verticale er makkelijk uitvallen. We zorgen er altijd voor dat we de voegen uithakken tegen een aantrekkelijke prijs per m2.

Voegwerk laten vervangen

Na het verwijderen van het voegwerk, kunnen we dit vervangen. Er zijn verschillende manieren waarop we dit aan kunnen pakken. Elk manier geeft je pand een andere uitstraling. Om ervoor te zorgen dat je je een goede voorstelling kunt maken van hoe je pand eruit gaat zien als we de voegen uithakken en vervangen, kunnen we eerst een proefdruk voor je maken. Dan krijg je een indruk van de stijl. Natuurlijk geven onze specialisten je ook graag advies over de mogelijkheden en welke methode het beste is in jouw situatie. Ook informeren we je dan over de prijs per m2 voor het uithakken van de voegen

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Waarom ons je voegen laten verwijderen en vervangen?

Wil je weten waarom wij het ideale bedrijf zijn voor het uithakken en vervangen van voegen en voegwerk? Je profiteert bij ons van persoonlijk advies en we berekenen de prijs per m2 op maat voor het uithakken van de voegen. Ook bieden we altijd een persoonlijke oplossing als je ons kiest voor het uithakken en vervangen van de voegen.

Uithakken voegwerk

Schakel ons bedrijf in voor het laten verwijderen van voegwerk en voegen

Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies over het uithakken en vervangen en verwijderen van de voegen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel naar 0653364661. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken gaat bij jou aan de slag met het uithakken van voegwerk en hanteren een voordelige prijs voor het voegen van je huis.

Reacties van klanten

4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Renz van Nisselroy
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Suzanne Neijenhuis
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Thijs Quivooij
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Niels van der Meijden
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Bart Coppes
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Thea Dekkers
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Bart Loman
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen