Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Uithakken voegwerk

i

Prijsopgave op maat

Z

Levert volledig maatwerk

Gratis persoonlijk advies

Het uithakken en verwijderen van voegwerk om het vervolgens opnieuw aan te brengen, is een goede eerste stap bij het herstel van vele gevels. Voegen worden met de jaren aangetast door weersinvloeden. Door zure bestanddelen in het regenwater worden de voegen poreus en kunnen ze afbrokkelen. Ook onzorgvuldig metselwerk in het bouwproces resulteert erin dat de kwaliteit van het voegwerk achteruitgaat. Er is echter een oplossing. Laat Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel tegen een scherpe prijs per m2 de voegen op professionele wijze uithakken en verwijderen, zodat er een goede basis wordt gecreëerd voor het zetten van mooie nieuwe voegen.

Hoe gaat het uithakken en verwijderen van voegwerk in zijn werk?

Het uithakken van de oude voegen dient eerst te gebeuren, voordat er nieuw voegwerk kan worden aangebracht. Wanneer je tevens jouw gevel door ons wil laten reinigen, zal dit gebeuren na het uithakken. Zo worden de voegen schoon opgeleverd, wat ervoor zorgt dat het nieuw te creëren voegwerk zich perfect aan het behandelde oppervlak hecht. Het uithakken van het voegwerk is bepalend voor het eindresultaat en de duurzaamheid van je gevel. Laat dit dus aan een vakman over en schakel Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken in. Voor het uithakken van de voegen die je wilt laten herstellen rekenen wij een scherpe prijs per m2. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan als wij eenmaal bezig zijn.

In onze offerte specificeren wij de prijs voor het uithakken van de voegen per m2

Vraag vrijblijvend een offerte aan als je de prijs per m2 wilt weten voor het laten uithakken en verwijderen van het voegwerk en het opnieuw aanbrengen van de voegen. Heb je vragen voor onze deskundige medewerkers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  06-53364661 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid