Laat je review achter

Wij stellen jouw feedback erg op prijs, want alleen hierdoor weten wij waar we onze service kunnen verbeteren of dat de inspanning die wij leveren door jou als klant wordt gewaardeerd. Laat daarom op deze pagina jouw review achter. Het invullen kost nog geen 2 minuten, klik hier.

Peter Van Dongen
Peter Van Dongen
12:01 14 Nov 22
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
hans herwig
hans herwig
11:02 01 Aug 22
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
Lisette Van De Logt
Lisette Van De Logt
14:38 24 Mar 22
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
jos wanetie
jos wanetie
16:57 31 Jul 21
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
M&M Hermens
M&M Hermens
06:59 18 Sep 19
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
Mari Vandersangen
Mari Vandersangen
19:01 20 Nov 17
Betrouwbaar en professioneel bedrijf