Laat je review achter

Wij stellen jouw feedback erg op prijs, want alleen hierdoor weten wij waar we onze service kunnen verbeteren of dat de inspanning die wij leveren door jou als klant wordt gewaardeerd. Laat daarom op deze pagina jouw review achter. Het invullen kost nog geen 2 minuten, klik hier.

Stefan Heintzbergen
Stefan Heintzbergen
04:41 22 Jun 24
Ons hoek huis laten uithakken, stralen, voegen en impregneren. Ons huis is weer als nieuw. Maar alle lof voor de jongens die het gerealiseerd hebben om er ons droomhuis van te maken en moet zeggen is super goed gelukt boven verwachtingen zelfs.Na elke klus werd alles netjes opgeruimd. De ramen en deuren werden elke keer netjes afgeplakt, zodat deze niet beschadigde.Na het impregneren werden zelfs de ramen nog gewassen en kozijnen zuiver gemaakt.Nogmaals bedank jongens voor het harde en veilig werken en het mooie resultaat.Kan van den Boogaart gevelrenovatie en voegwerken aan iedereen aanbevelen.
Renz van Nisselroy
Renz van Nisselroy
15:47 14 Mar 24
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Suzanne Neijenhuis
Suzanne Neijenhuis
14:01 19 Oct 23
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Thijs Quivooij
Thijs Quivooij
13:46 17 Oct 23
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Niels van der Meijden
Niels van der Meijden
12:10 21 Jul 23
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Bart Coppes
Bart Coppes
08:30 12 Jun 23
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Thea Dekkers
Thea Dekkers
20:25 08 Apr 23
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Bart Loman
Bart Loman
15:12 23 Mar 23
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Peter Van Dongen
Peter Van Dongen
12:01 14 Nov 22
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
hans herwig
hans herwig
11:02 01 Aug 22
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
Lisette Van De Logt
Lisette Van De Logt
14:38 24 Mar 22
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
jos wanetie
jos wanetie
16:57 31 Jul 21
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
M&M Hermens
M&M Hermens
06:59 18 Sep 19
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
Mari Vandersangen
Mari Vandersangen
19:01 20 Nov 17
Betrouwbaar en professioneel bedrijf