Jouw gevel weer als nieuw

Stond uw gevel er net na de nieuwbouw nog zo prachtig bij als u er nu naar kijkt bent u enorm teleurgesteld. Vooral op de Zuid en West gevels van de woning vertoond zich een storende witte waas die met het jaar toeneemt. Uw gevel is aan het vergipsen. Doordat regenwater (vandaar vooral op de Zuid en West gevels) de gevel binnendringt zal het in de constructie aanwezige zouten en mineralen in oplossing brengen. Dit kan zowel de baksteen als ook de mortel zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat waarschijnlijk de vorming van ettringiet en monosulfaten tijdens het verhardingsproces van de metsel- en voegmortels een rol spelen bij de vorming van bestanddelen die zich na verloop van tijd omvormen tot gips. Het is bijzonder lastig om deze vorm van uitslag te reinigen.

vd Bogaart heeft hier een bijzondere manier van behandelen en reinigen voor zodat uw gevel er daarna weer prachtig bijstaat.

Kleurverschil voegwerk

Heb je witte uitslag of kleurverschil in het voegwerk van jouw nieuwe gevel? Dit is vervelend maar niet onoverkomelijk! Wij komen graag bij je langs om vast te stellen welk type witte uitslag het hier betreft en wat de beste wijze is om dit te behandelen. In veel gevallen van witte uitslag gaat het hier om calciumcarbonaat, en is het aan te raden dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Gelukkig hebben we daar bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken in Volkel een oplossing voor.

Voor
vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Wij helpen met een oplossing voor kleurverschil in jouw voegwerk

Kleurverschil in jouw voegwerk kan veel verschillende aanleidingen hebben. De meest voorkomende is echter de witte uitslag op metsel- en voegwerk van nieuwbouw huizen en gebouwen. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten kleurverschil in voegwerk en komen graag de situatie bekijken om met een passende oplossing te komen. Daarnaast bieden wij ook anderen diensten aan om jouw gevel er weer als nieuw uit te laten zien, zoals:

Waarom je kiest voor onze service

Waarom je juist kiest voor Van den Bogaart voor het uithakken van het voegwerk? Je profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een standaard oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op met Van den Bogaart voor persoonlijk advies over vergipsing, en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat bij jou aan de slag bij vergipsing.

Reacties van klanten

4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Renz van Nisselroy
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Suzanne Neijenhuis
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Thijs Quivooij
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Niels van der Meijden
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Bart Coppes
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Thea Dekkers
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Bart Loman
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen