Is het tijd om nieuw voegwerk aan je pand te laten uitvoeren? Dan neem je contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, de expert in voegwerk uit Volkel. Wij gaan voor je aan de slag om de voegen te verwijderen en te vervangen. Bovendien kun je ook andere gevelwerkzaamheden aan ons overlaten, zoals het opnieuw voegen en het impregneren van de muur. Wil je meer weten over wat we met het voegwerk van je pand kunnen doen? Ontdek dan snel al onze diensten.

Schakel ons in voor nieuw voegwerk zoals het renoveren van de gevel

Al meer dan 25 jaar lang gaan de specialisten van Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken aan de slag met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden aan de gevel, zo ook met nieuw voegwerk en het vervangen van voegwerk. Wanneer een gevel niet goed onderhouden wordt, of beschadigd is, kan dat voor flink wat overlast zorgen. Niet alleen zal de buitenkant van het pand er veel minder mooi uitzien, maar ook binnen krijg je er last van. Zo kunnen er in een beschadigd pand vochtplekken en zelfs schimmel te vinden zijn. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door beschadigd voegwerk. Wij gaan aan de slag om de voegen te vervangen. In sommige gevallen betekent dat het volledig opnieuw voegen van de muur.

Nieuw voegwerk

Voegen opknappen

Er zijn een aantal redenen waarom je voegen laat herstellen. Door de jaren heen is een gevel bijvoorbeeld aangetast door weersinvloeden. In het regenwater zitten zure bestanddelen. Die zorgen ervoor dat de voegen poreus worden, waardoor ze kunnen afbrokkelen. Heb je je muur niet laten impregneren? Dan kan het voorkomen dat er algen en mossen tegen de muur groeien die het voegwerk aantasten. Ook onzorgvuldig metselwerk in het bouwproces kan een reden zijn dat de kwaliteit van het voegwerk achteruit gaat. Tegen een scherpe prijs zullen wij de voegen vervangen, waardoor ze er weer lange tijd tegenaan kunnen. Wanneer je dat wilt, kunnen we tevens de muur impregneren of de muur opnieuw voegen.

Voegwerk verwijderen

Wanneer we voegen vervangen, is het eerst nodig om het oude voegwerk te verwijderen. Dat doen we door middel van hakhamers op lucht in combinatie met waterverneveling om de stofdeeltjes in te dammen. De hakkende beweging zorgt ervoor dat het voegwerk loslaat. Vervolgens brokkelt het stukje bij beetje af. Dit is nodig om de voegen diep te verwijderen. Zo kunnen we de muur opnieuw voegen en een stabiele ondergrond voor de nieuwe voegen creëren. Wanneer de horizontale voegen eerst uitgehakt worden, vallen de verticale voegen er makkelijk uit. Vervolgens brengen we nieuw voegwerk aan.

Voegen vervangen

Wanneer we het voegwerk hebben verwijderd, kunnen we de voegen vervangen. Er zijn verschillende manieren waarop we de voegen kunnen vervangen. Elke manier geeft het pand een andere uitstraling. Je wilt natuurlijk wel voor een optie kiezen die bij jouw pand past, en die je mooi vindt. We snappen dat niet iedereen zich zomaar een voorstelling kan maken van hoe het pand er dan uit komt te zien. Daarom voorzien we je van een proefdruk. Je krijgt dan een indruk welke stijl je pand krijgt als we de voegen vervangen. Natuurlijk adviseren onze specialisten je ook graag over nieuw voegwerk. We stellen bovendien een offerte op voor de methode die je gekozen hebt. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan we aan de slag met het vervangen van de voegen!

Overige werkzaamheden aan de gevel

Je kunt ons overigens voor meer werkzaamheden inschakelen dan voor enkel het vervangen van de voegen van je pand. Wij gaan ook aan de slag met andere werkzaamheden aan je woning of bedrijfspand, zowel om schade te herstellen als om deze te voorkomen. Zo kun je op ons rekenen voor bijvoorbeeld:

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Waarom je ons inschakelt

Wil je weten waarom je juist voor van Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken kiest wanneer je de voegen van je pand wilt laten vervangen? Je profiteert bij ons onder andere van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring van onze experts met het uitvoeren van verschillende gevelwerkzaamheden, waaronder het vervangen van voegen
  • Volledig maatwerk, we komen nooit met een ‘standaardoplossing’
  • Persoonlijk advies over het vervangen van de voegen en eventueel andere werkzaamheden
  • Een offerte binnen 24 uur
  • Een prijsopgave op maat
vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van voegen

Wil je meer weten over het vervangen van het voegwerk aan je pand? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Je bereikt ons door een bericht achter te laten via het contactformulier of door te bellen naar 0653364661. We gaan graag aan de slag met nieuw voegwerk en het eventueel opnieuw voegen van de muur.

Reacties van klanten

4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Renz van Nisselroy
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Suzanne Neijenhuis
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Thijs Quivooij
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Niels van der Meijden
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Bart Coppes
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Thea Dekkers
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Bart Loman
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen