Werkzaamheden aan de voegen

Moeten er werkzaamheden aan de voegen van je pand uitgevoerd worden? Dan neem je contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie, de expert in voegwerk.. Wij gaan voor je aan de slag om de voegen te verwijderen, vervangen en te herstellen. Bovendien kun je ook andere gevelwerkzaamheden aan ons overlaten, zoals het reinigen en het impregneren van de muur. Wil je meer weten over wat we met het voegwerk van je pand kunnen doen? Lees dan verder. Neem voor meer informatie voor jouw persoonlijke situatie contact met ons op.

Renoveren van de gevel

Al meer dan 25 jaar lang gaan de specialisten van Van den Bogaart aan de slag met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden aan de gevel, zo ook met het voegwerk. Wanneer een gevel niet goed onderhouden wordt, of beschadigd is, kan dat voor flink wat overlast zorgen. Niet alleen zal de buitenkant van het pand er veel minder mooi uitzien, maar ook binnen krijg je er last van. Zo kunnen er in een beschadigd pand vochtplekken, en zelfs schimmel te vinden zijn. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door beschadigd voegwerk. Wij gaan aan de slag om de voegen weer te herstellen. In sommige gevallen betekent dat het volledig verwijderen en vervangen van het voegwerk.

Nieuw voegwerk

Voegen herstellen

Er zijn een aantal redenen zijn waarom je voegen moet laten herstellen. Door de jaren heen is een gevel bijvoorbeeld aangetast door weersinvloeden. In het regenwater zitten zure bestanddelen. Die zorgen ervoor dat de voegen poreus worden, waardoor ze kunnen afbrokkelen. Heb je je buitenmuur niet laten impregneren? Dan kan het voorkomen dat er algen en mossen tegen de muur groeien die het voegwerk aantasten. Ook onzorgvuldig metselwerk in het bouwproces kan een reden zijn dat de kwaliteit van het voegwerk achteruit gaat. Tegen een scherpe prijs zullen wij de voegen weer herstellen, waardoor ze er weer lange tijd tegenaan kunnen. Wanneer je dat wilt, kunnen we de voegen herstellen en tevens de muur impregneren.

Voegwerk verwijderen

Wanneer we voegen herstellen, is het eerst nodig om het oude voegwerk te verwijderen. Dat doen we door d.m.v. hakhamers op lucht met water verneveling om de stofdeeltjes in te dammen. De hakkende beweging zorgt ervoor dat het voegwerk loslaat. Vervolgens brokkelt het stukje bij beetje af. Het is nodig om de voegen diep te verwijderen. Zo kunnen we een stabiele ondergrond voor de nieuwe voegen creëren. Wanneer de horizontale voegen eerst uitgehakt worden, vallen de verticale voegen er makkelijk uit.

Voegen vervangen

Wanneer we het voegwerk hebben verwijderd, kunnen we de voegen vervangen. Er zijn verschillende manieren waarop we de voegen kunnen vervangen. Elke manier geeft het pand een andere uitstraling. Je wilt natuurlijk wel voor een manier kiezen die bij jouw pand past, en die je mooi vindt. We snappen dat niet iedereen zich zomaar een voorstelling kan maken van hoe het pand er dan uit komt te zien. Daarom voorzien we je van een proefdruk. Je krijgt dan een indruk welke stijl je pand krijgt als we de voegen vervangen. Natuurlijk adviseren onze specialisten je hier ook graag over. We stellen bovendien een offerte op voor de methode die je gekozen hebt. Ga je hiermee akkoord, dan gaan we aan de slag met het voegen vervangen!

Overige werkzaamheden aan de gevel

Je kunt Van den Bogaart overigens voor meer inschakelen dan alleen de voegen van je pand te herstellen. Wij gaan ook aan de slag met andere werkzaamheden aan je woning of bedrijfspand, zowel om schade te herstellen als om het te voorkomen. Zo kun je op ons rekenen voor bijvoorbeeld:

Waarom je Van den Bogaart inschakelt

Waarom je juist voor van Van den Bogaart kiest wanneer je de voegen van je pand wilt laten vervangen? Je profiteert bij ons onder andere van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring van onze experts met het uitvoeren van verschillende gevelwerkzaamheden, waaronder voegen herstellen
  • Volledig maatwerk, we komen nooit met een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies over het herstellen van de voegen en eventueel andere werkzaamheden
  • Een offerte binnen 24 uur
  • Een prijsopgave op maat
vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over het vervangen, verwijderen en herstellen van het voegwerk aan je pand? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Je kunt ons bereiken door een bericht achter te laten via het contactformulier, door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat aan de slag met de werkzaamheden aan de voegen van jouw pand!

Reacties van klanten

4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen