Een gloednieuwe uitstraling

Kan jouw gevel wel een opknapbeurtje gebruiken? Van den Bogaart Gevelrenovatie is een expert in het reinigen van jouw gevel. Wij zorgen ervoor dat jouw huis er weer zo goed als nieuw uitziet (zie hieronder de voorbeelden). Ben je benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw gevel? Vraag dan gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Zo kunnen wij jou snel een oplossing op maat bieden.

Verschuif hieronder de lijnen voor de resultaten!

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze collega’s helpen je graag verder!

Reacties van klanten

4.6
Gebaseerd op 14 beoordelingen
Ons hoek huis laten uithakken, stralen, voegen en impregneren. Ons huis is weer als nieuw. Maar alle lof voor de jongens die het gerealiseerd hebben om er ons droomhuis van te maken en moet zeggen is super goed gelukt boven verwachtingen zelfs.Na elke klus werd alles netjes opgeruimd. De ramen en deuren werden elke keer netjes afgeplakt, zodat deze niet beschadigde.Na het impregneren werden zelfs de ramen nog gewassen en kozijnen zuiver gemaakt.Nogmaals bedank jongens voor het harde en veilig werken en het mooie resultaat.Kan van den Boogaart gevelrenovatie en voegwerken aan iedereen aanbevelen.
Stefan Heintzbergen
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Renz van Nisselroy
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Suzanne Neijenhuis
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Thijs Quivooij
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Niels van der Meijden
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Bart Coppes
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Thea Dekkers
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Bart Loman
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen

We maken gebruik van twee verschillende manieren om een gevel te reinigen.

 

Hogedrukreiniging

De snelste en meest eenvoudige manier van gevelreiniging is doormiddel van een hogedrukreiniger. Het vuil spoelen we met een hoge waterdruk eenvoudig van de gevels af. Het mengsel van (heet) water, eventueel met reinigingsmiddel, en de hoge druk, zorgt ervoor dat het weinig tijd en moeite kost om de gevel te reinigen.

Zandstralen

De andere manier van gevelreiniging die we toepassen, is zandstralen. Deze methode is zeer geschikt wanneer het gaat om erosie en hardnekkig vuil. Wanneer de vervuiling niet met water of gevelreiniger oplosbaar is, passen we de straalmethode toe. We gebruiken daarvoor een mengsel van water, zand en lucht. De gevel ziet er daarna weer als nieuw uit, en het steen blijft in goede staat. De grove bestanddelen van deze methode zorgen wel voor sterke schuring, wat het minder geschikt maakt voor verzwakte muren.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

De kosten voor gevelrenovatie

Natuurlijk wil je ook weten wat de prijs is voor het reinigen van jouw gevel. Dit verschilt echter erg per situatie. Factoren waar de kosten afhankelijk van zijn onder andere:

  • Het soort gesteente
  • Van wat voor soort vervuiling er sprake is
  • De conditie van het voegwerk
  • Hoe groot de gevel is
  • Welke manier van gevelreiniging het meest geschikt is

We zijn altijd transparant over de kosten voor het laten reinigen van de gevel. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, zodat we een goede inschatting van de kosten kunnen maken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Gratis en vrijblijvende offerte

Bezoek op locatie en advies op maat

Verhoog uw woningwaarde