Meer dan 25 jaar ervaring

De drijvende kracht achter Van den Bogaart Gevelrenovatie is Riny vd Bogaart samen met zijn zoon Bas. Riny begon al op 15 jarige leeftijd bij een voegbedrijf als leerling. In 1986 is Riny begonnen als zelfstandige, hij nam de boerderij over van zijn schoonvader. Helaas werd dit niks en is hij terug gekeerd naar zijn oude liefde, voegen. Zijn oudste zoon Bas van toen 12 jaar ging al regelmatig mee, op 15 jarige leeftijd besloot zijn oudste zoon om bij Van den Bogaart te gaan werken en zijn passie voegen voor te zetten. Inmiddels zijn we ruim 25 jaar verder en is de oudste zoon Bas mede eigenaar. Waar vroeger Van den Bogaart zich richtte op voegwerk hebben ze zich nu gespecialiseerd in voegwerk renovatie. 

Bogaart
Bogaart

Kwalitiet

Goede kwaliteit en prima service zijn voor hem vanzelfsprekend part of the deal. Ruim 25 jaar zijn ze al actief in de wereld van voegwerken. Samen met de andere werknemers levert Van den Bogaart gevelrenovatie vakwerk en komen ze hun afspraken na. Net wat u van een vakman mag verwachten.

Wij leveren maatwerk

Wil jij een gevelreiniging uit laten voeren door de specialisten van Van den Bogaart? Of wil je andere gevelwerkzaamheden uit laten voeren? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Schakel de expert van Van den Bogaart Gevelrenovatie in voor gevelreiniging!