Ben je op zoek naar een specialist voor het hydrofoberen, ofwel impregneren, van het metselwerk op je buitenmuur? Schakel dan Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel in. Al meer dan 25 jaar lang hydrofoberen, ofwel impregneren, wij een gevel tegen lage kosten in de omgeving van Den Bosch in Brabant. Wij vertellen graag meer over de werkzaamheden die we uitvoeren wat betreft het impregneren van de gevel en de kosten.

Waarom is het impregneren van je buitenmuur belangrijk?

Natuurlijk is het vooraf belangrijk om te weten wat het impregneren van een gevel precies inhoudt. Wanneer we een gevel of metselwerk van de buitenmuur impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd, plaatsen we een doorzichtig laagje tegen de muur. Hierdoor krijgt vocht veel minder vat op het metselwerk. Het is dus een soort schild voor de muur. Een van de grote voordelen is dat mossen en algen zich niet meer met het vocht kunnen voeden, waardoor ze geen grip krijgen op de stenen van de gevel. Ook is het reinigen van de gevel een stuk makkelijker, blijft de kleur van de stenen en het voegwerk behouden en blijven de stenen droog. Dit zorgt voor een beter binnenklimaat en een betere isolatie.

Bogaart Gevel Impregneren

Wat gaat het impregneren van de gevel kosten?

Wil je weten wat het gaat kosten om de gevel te laten impregneren? Helaas kunnen we daar geen algemene uitspraak over doen. Dat komt omdat we nooit een standaardaanpak hanteren voor het impregneren van je muur, maar altijd een plan op maat maken om de klus zo efficiënt mogelijk aan te pakken. De factoren waar we rekening mee dienen te houden als we voor het impregneren van de gevel de kosten berekenen, zijn onder andere:

  • Het aantal m2 dat geïmpregneerd moet worden
  • Of er voegen uitgehakt moeten worden
  • Of bestaande voegen hersteld moeten worden
  • Of we eerst witte aanslag moeten verwijderen
  • Of het nodig is om eerst een reiniging uit te voeren

We maken altijd een prijsopgave op maat en zijn duidelijk over de kosten voor het hydrofoberen van je gevel of metselwerk van de buitenmuur. Bovendien sturen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op, waarop je de details van het impregneren van de gevel en de kosten kunt vinden.

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Waarom je kiest voor ons als je je gevel wilt laten impregneren

Wil je weten waarom wij dé expert zijn voor het laten hydrofoberen van je gevel of metselwerk op de buitenmuur? Met meer dan 25 jaar aan ervaring weten we precies hoe we je gevel het beste kunnen impregneren. Bij ons vind je ook altijd maatwerk én persoonlijk advies. Daarom kies je voor onze vakmensen.

Gevel impregneren

Laat je gevel of metselwerk door ons hydrofoberen

Wil jij ons inschakelen om je gevel te laten impregneren of wil je meer informatie over de kosten? Neem dan contact met ons op het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653364661. We komen graag langs bij jouw pand om de gevel te impregneren en je meer te vertellen over de prijs voor gevelrenovatie of -impregnatie.

Reacties van klanten

4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
Renz van Nisselroy
Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
Suzanne Neijenhuis
Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
Thijs Quivooij
Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
Niels van der Meijden
Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
Bart Coppes
Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
Thea Dekkers
Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
Bart Loman
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen