Gevelwerkzaamheden door een specialist

Ben je op zoek naar een specialist die de gevel kan impregneren van je pand? Neem dan contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie. Al meer dan 25 jaar lang gaan onze experts aan de slag met het uitvoeren van gevelwerkzaamheden. Wij vertellen graag meer over de werkzaamheden die we uitvoeren wat betreft gevel impregneren en de kosten. Meer weten? Neem contact op, en we voorzien je graag van persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Waarom de gevel impregneren?

Natuurlijk is het vooraf belangrijk om te weten wat een gevel impregneren precies inhoudt. Wanneer we een gevel impregneren (ook wel hydrofoberen genoemd) plaatsen we een doorzichtig laagje tegen de muur. Hierdoor krijgt vocht veel minder vat op het metselwerk. Het is dus eigenlijk een soort schild voor de muur. Een van de grote voordelen is het feit dat mossen en algen zich niet meer met het vocht kunnen voeden, waardoor ze geen grip krijgen op de stenen van de gevel. Ook is het reinigen van de muur een stuk makkelijker, blijft de kleur van de stenen en het voegwerk behouden, en blijven de stenen droog wat voor een beter binnenklimaat en een betere isolatie zorgt.

Bogaart Gevel Impregneren

Wat gaat de gevel impregneren kosten?

Wat de gevel impregneren precies gaat kosten? Helaas kunnen we daar geen algemene uitspraak over doen. Dat komt omdat we nooit een ‘standaard’ aanpak hanteren, maar altijd een plan op maat maken om de klus zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Factoren waar we rekening mee moeten houden als we voor de gevel impregneren de kosten berekenen zijn onder andere:

  • Het aantal m2 gevel dat geïmpregneerd moet worden
  • Of er voegen uitgehakt moeten worden
  • Of bestaande voegen hersteld moeten worden
  • Of we eerst witte aanslag moeten verwijderen
  • Of het nodig is om eerst een gevelreiniging uit te voeren

We maken altijd een prijsopgave op maat, en zijn duidelijk over de kosten. Bovendien sturen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op, waarop je de details van de gevel impregneren en de kosten kunt vinden.

Waarom je kiest voor Van den Bogaart

Waarom je juist kiest voor de service van Van den Bogaart? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevel impregneren

Vrijblijvende offerte voor gevel impregneren

Wil jij van de Bogaart inschakelen om je gevel te impregneren of meer informatie over de kosten? Neem dan contact op door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie komt ook bij jouw pand langs om de gevel te impregneren.

Reacties van klanten

4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen