Ben je op zoek naar een specialist voor het hydrofoberen, ofwel impregneren, van het metselwerk op je buitenmuur? Schakel dan Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel in. Al meer dan 25 jaar lang hydrofoberen, ofwel impregneren, wij een gevel tegen lage kosten in de omgeving van Den Bosch in Brabant. Wij vertellen graag meer over de werkzaamheden die we uitvoeren wat betreft het impregneren van de gevel en de kosten.

Waarom is het impregneren van je buitenmuur belangrijk?

Natuurlijk is het vooraf belangrijk om te weten wat het impregneren van een gevel precies inhoudt. Wanneer we een gevel of metselwerk van de buitenmuur impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd, plaatsen we een doorzichtig laagje tegen de muur. Hierdoor krijgt vocht veel minder vat op het metselwerk. Het is dus een soort schild voor de muur. Een van de grote voordelen is dat mossen en algen zich niet meer met het vocht kunnen voeden, waardoor ze geen grip krijgen op de stenen van de gevel. Ook is het reinigen van de gevel een stuk makkelijker, blijft de kleur van de stenen en het voegwerk behouden en blijven de stenen droog. Dit zorgt voor een beter binnenklimaat en een betere isolatie.

Bogaart Gevel Impregneren

Wat gaat het impregneren van de gevel kosten?

Wil je weten wat het gaat kosten om de gevel te laten impregneren? Helaas kunnen we daar geen algemene uitspraak over doen. Dat komt omdat we nooit een standaardaanpak hanteren voor het impregneren van je muur, maar altijd een plan op maat maken om de klus zo efficiënt mogelijk aan te pakken. De factoren waar we rekening mee dienen te houden als we voor het impregneren van de gevel de kosten berekenen, zijn onder andere:

  • Het aantal m2 dat geïmpregneerd moet worden
  • Of er voegen uitgehakt moeten worden
  • Of bestaande voegen hersteld moeten worden
  • Of we eerst witte aanslag moeten verwijderen
  • Of het nodig is om eerst een reiniging uit te voeren

We maken altijd een prijsopgave op maat en zijn duidelijk over de kosten voor het hydrofoberen van je gevel of metselwerk van de buitenmuur. Bovendien sturen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op, waarop je de details van het impregneren van de gevel en de kosten kunt vinden.

Waarom je kiest voor ons als je je gevel wilt laten impregneren

Wil je weten waarom wij dé expert zijn voor het laten hydrofoberen van je gevel of metselwerk op de buitenmuur? Met meer dan 25 jaar aan ervaring weten we precies hoe we je gevel het beste kunnen impregneren. Bij ons vind je ook altijd maatwerk én persoonlijk advies. Daarom kies je voor onze vakmensen.

Gevel impregneren

Laat je gevel of metselwerk door ons hydrofoberen

Wil jij ons inschakelen om je gevel te laten impregneren of wil je meer informatie over de kosten? Neem dan contact met ons op het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0653364661. We komen graag langs bij jouw pand om de gevel te impregneren en je meer te vertellen over de prijs voor gevelrenovatie of -impregnatie.

Reacties van klanten

4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Peter Van Dongen
Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
hans herwig
Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
Lisette Van De Logt
Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
jos wanetie
Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
M&M Hermens
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Mari Vandersangen