Gevel renoveren door een expert

Ben jij op zoek naar een specialist die de gevelrenovatie van je pand uit kan voeren? Dan kun je terecht bij de experts van Van den Bogaart Gevelrenovatie. Al meer dan 25 jaar gaan verzorgen wij verschillende soorten gevelwerkzaamheden, waaronder natuurlijk het uitvoeren van een gevelrenovatie. Wil je meer weten over de gevel renoveren en wat de kosten hiervoor zijn voor jouw pand? Neem dan contact met ons op! Bij ons kun je terecht voor vrijblijvend, persoonlijk advies.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Wanneer is gevelrenovatie nodig?

Wanneer je pand niet meer in goede staat is, is het belangrijk om de gevel te laten renoveren. Sommige beschadigingen kun je al snel vanaf de buitenkant van het pand zien. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in de stenen. Maar ook binnen kun je tekenen zien dat een gevelrenovatie nodig is. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken in huis, of schimmel. Om verdere schade te voorkomen, is het belangrijk om zo snel mogelijk de gevel te laten renoveren. Hierbij kan Van den Bogaart je natuurlijk helpen. Onze specialisten gaan snel en vakkundig aan de slag met de juiste apparatuur, zodat de schade snel hersteld is en verdere schade zoveel mogelijk voorkomen wordt. Wil je in de toekomst verdere schade ook voorkomen? Dan raden we je aan om de muren te laten impregneren, en ze periodiek door ons te laten onderhouden. Zo hechten algen en mossen zich niet aan de muur, en verklein je de kans op schade – en dat een gevelrenovatie nodig is – aanzienlijk.

Gevelschade voorkomen

We raden je dus zeker aan om je gevel te laten impregneren en ze goed te onderhouden wanneer je schade (en dus een gevelrenovatie) wilt voorkomen. Wanneer we een gevel impregneren, voorzien we de muur van een transparant laagje. Dit laagje zorgt ervoor dat vocht minder vat krijgt op het metselwerk. Zonder deze preventieve laag is het een stuk moeilijker voor mossen en algen om zich te voeden. Zij krijgen dan ook geen grip op de stenen. Dit zorgt ervoor dat ze minder kans krijgen om schade aan te richten, en dat het ook makkelijker is om de gevel schoon te maken. Bovendien blijven de stenen droger, wat voor een beter binnenklimaat en een betere isolatie zorgt. Wanneer we een gevelrenovatie uit moeten voeren aan je pand, kunnen we ook meteen aan de slag gaan met het impregneren van de muur. Voor meer informatie over deze werkzaamheden, en de kosten, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werkzaamheden bij gevel renoveren

Wanneer we een gevel renoveren, kunnen we verschillende werkzaamheden uitvoeren. Welke werkzaamheden er precies nodig zijn, is volledig afhankelijk van de status van het pand. Vaak zien we dat het nodig is om het voegwerk te vernieuwen. Dit moet goed gedaan worden, met kennis van zaken en met vakmanschap. Wanneer er bij een gevelrenovatie nieuw voegwerk geplaatst moet worden, zijn er verschillende mogelijkheden. Elk manier van nieuw voegwerk aanbrengen geeft het pand weer een andere uitstraling. Daarom kunnen we, voordat we met het hele pand aan de slag gaan, een proefdruk maken. Je krijgt dan te zien hoe de verschillende stijlen er voor je pand uit kunnen zien. Natuurlijk adviseren onze experts je hier graag over. Andere werkzaamheden die we kunnen uitvoeren bij een gevelrenovatie zijn onder andere het vervangen van de stenen of van de dorpel.

Gevelrenovatie en de kosten

Natuurlijk ben je benieuwd hoe we bij jouw pand de gevel renoveren en wat de kosten hiervan zijn. Dat verschilt echter sterk per situatie. Wij werken nooit volgens een standaard plan. Voor elke gevelrenovatie maken we een nieuw plan, wat betekent dat we altijd de beste methode gebruiken die jouw pand weer laat stralen. Daarom hebben we ook geen standaard kosten. Wij bereken de kosten voor de gevelrenovatie altijd op maat. Vervolgens krijg je van ons, binnen 24 uur, een offerte.

Redenen om te kiezen voor Van den Bogaart

Waarom kies je nu juist om de gevelrenovatie door Van den Bogaart? Dat doe je niet alleen omdat wij lage kosten hanteren. Wij zetten de overige redenen om voor de service van Van den Bogaart te kiezen op een rij:

  • We hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie, en het uitvoeren van andere gevelwerkzaamheden
  • We leveren altijd maatwerk en komen nooit met een ‘standaard’ oplossing
  • Je krijgt persoonlijk advies over de mogelijkheden
  • We zijn helder over de mogelijkheden van de gevel renoveren en de kosten, en je ontvangt binnen 24 uur een offerte
  • We berekenen de kosten op maat
Gevelreiniging Bogaart

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je gevel te laten renoveren en de kosten? Neem dan contact met ons op om je situatie te bespreken en vraag een offerte aan! Je kunt ons telefonisch bereiken via 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ook kun je een bericht achterlaten via het contactformulier. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat graag aan de slag met het renoveren van de gevel van jouw pand!