Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Een sandwashing van je gevel

i

Prijsopgave op maat

Z

Levert volledig maatwerk

Gratis persoonlijk advies

Home » Sand washing gevel

Wil je een sandwashing techniek toe laten passen op jouw gevel of een hogedrukreiniging laten uitvoeren door ervaren professionals? Boogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Vonkel, is gespecialiseerd in beide technieken van gevelreiniging. Woon je in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen en ben je op zoek naar een échte expert, gespecialiseerd in zandstralen en andere reinigingsmethodes? Lees snel verder en kom meer te weten over onze diensten. Wij zijn je graag van dienst!

Met sandwashing je gevel of muur grondig laten reinigen

Gevels en muren moeten om de zoveel tijd worden gereinigd om een goede conditie te behouden. Kun je jouw gevel of muur het best laten stralen of laten reinigen met hoge druk? Onze experts weten raad. Wanneer de vervuiling op jouw buitenmuren op te lossen is met een hogedrukreiniging met of zonder reinigingsmiddel, is dit vaak de beste optie. Is je muur of gevel echter ernstig vervuild? Dan wordt er veelal voor zandstralen, ofwel sandwashing, gekozen. Deze keuzes hangen daarnaast nog af van de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Het laten stralen van jouw gevel moet niet te lichtvoetig besloten worden, want de ruwe behandeling kan oudere constructies met zwak voegwerk verder verzwakken. Laat jouw muur dus eerst grondig door ons nakijken voor je deze laat zandstralen. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt, zonder dat je de kans loopt op beschadigingen. Soms komt het trouwens voor dat we je voegen eerst moeten uithakken, voordat we kunnen overgaan op het zandstralen van je muur.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vakwerk

Woon je in (de buurt van) Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch en wil je jouw muur of gevel laten zandstralen door een echte professional? De ervaren vakmannen van Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken hebben de juiste ervaring en expertise in huis en bieden vakkundig en kwalitatief hoogwaardig werk. Ga je met ons in zee? Dan bekijken wij allereerst jouw persoonlijke situatie en leveren we vervolgens vanzelfsprekend diensten op maat. Er is geen twijfel over mogelijk: op ons kun je bouwen!

Dé specialist op het gebied van zandstralen in de regio’s Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen

Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken is gespecialiseerd in diverse diensten en werkzaamheden omtrent het onderhoud, herstel en reiniging van gevels en voegen. Wij bieden kwalitatief maatwerk en een uitstekende service. Of je nu je gevel wilt laten zandstralen, je voegwerk wilt laten vervangen of een oude gevel wilt laten repareren: onze professionals zorgen ervoor dat je gevels, voegen en muren weer in perfecte staat verkeren.

Laat je adviseren

Vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan en zie wat de kosten zijn voor het zandstralen van jouw muur in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of omgeving. Wij plannen ook graag een bezichtiging in om je een betere prijsindicatie te geven voor de hogedrukreiniging of sandwashing van jouw gevel. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of het beantwoorden van verdere vragen die je hebt. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53364661  of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid