Wil je sandwashing toe laten passen op jouw gevel? Sandwashing is het zandstralen van een gevel. Sandwashing is een van de twee mogelijkheden voor gevelreiniging die Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken in Volkel, nabij Veghel, Eindhoven en Uden, aanbiedt. De andere optie is hogedrukreiniging. Wanneer de vervuiling van de gevel te hevig is, kun je het best de gevel laten stralen door middel van sandwashing. Woon je in de omgeving van Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven en wil je je gevel laten stralen door middel van sandwashing? Lees dan snel verder om erachter te komen of je jouw gevel het best kunt laten stralen of laten reinigen met hoge druk.

Met sandwashing je gevel grondig laten reinigen

Wanneer de vervuiling op jouw gevel op te lossen is met een hogedrukreiniging met of zonder reinigingsmiddel, is dit vaak de beste optie voor de reiniging van de gevel. Is je gevel echter ernstig vervuild? Dan is het een betere optie om de gevel te laten stralen. Deze keuze hangt daarnaast af van de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Het laten stralen van jouw gevel dient niet te lichtvoetig besloten te worden; de ruwe behandeling kan oudere constructies met zwak voegwerk verder verzwakken. Laat jouw gevel dus eerst grondig door ons nakijken voordat je voor sandwashing kiest. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt, zonder dat je de kans loopt dat de gevel beschadigt. Soms kan het voorkomen dat de voegen eerst moeten worden uitgehakt, voordat we kunnen overgaan op het zandstralen van de gevel.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vakwerk

Wil je jouw gevel laten zandstralen door een echte professional? De ervaren vakmensen van Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken hebben de juiste ervaring en expertise in huis en bieden vakkundig en kwalitatief hoogwaardig werk. Ga je met ons in zee? Dan bekijken wij allereerst jouw persoonlijke situatie en leveren we vervolgens vanzelfsprekend diensten op maat. Ook geven we je een duidelijk beeld van de prijs voor het zandstralen van je gevel. Er is geen twijfel over mogelijk: op ons kun je bouwen!

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Dé specialist op het gebied van zandstralen

We zijn gespecialiseerd in diverse diensten en werkzaamheden omtrent voeg- en gevelrenovatie. Wij bieden kwalitatief maatwerk en een uitstekende service. Of je nu je gevel wilt laten zandstralen of je voegwerk wilt laten vervangen: onze professionals zorgen ervoor dat je gevels, voegen en muren weer in perfecte staat verkeren.

Sandwashing bij u in de omgeving

Heesch
Cuijk
Den Bosch
Eindhoven
Gemert

Helmond
Nijmegen
Schaijk
Sint-Anthonis
Waalwijk

Boxtel
Nistelrode
Oss
Uden
Valkenswaard
Volkel

Kies ervoor om je gevel door ons te laten stralen

Vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan en zie wat de kosten zijn voor het zandstralen van jouw gevel. Wij plannen ook graag een bezichtiging in om je een prijsindicatie te geven voor de hogedrukreiniging of sandwashing van jouw gevel. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of het beantwoorden van verdere vragen die je hebt. Je bereikt ons door te bellen naar 06-53364661 of door ons contactformulier in te vullen.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart