Laat je muur op professionele wijze zandstralen door middel van sandwashing

Wil je een sandwashing techniek toe laten passen op jouw gevel? Sandwashing is het zandstralen van een muur. Dit is een van de twee mogelijkheden voor gevelreiniging die Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Volkel, aanbiedt. De andere optie is hogedrukreiniging. Wanneer de vervuiling van de gevel te hevig is, kun je het best de gevel laten stralen door middel van sandwashing. Lees snel verder om erachter te komen of je jouw gevel het best kunt laten stralen of laten reinigen met hoge druk.

Met sandwashing je gevel of muur grondig laten reinigen

Wanneer de vervuiling op jouw buitenmuren op te lossen is met een hogedrukreiniging met of zonder reinigingsmiddel, is dit vaak de beste optie. Is je muur echter ernstig vervuild, dan wordt er veelal voor zandstralen gekozen. Deze keuzes hangen daarnaast nog af van de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Het laten stralen van jouw gevel moet niet te lichtvoetig besloten worden; de ruwe behandeling kan oudere constructies met zwak voegwerk verder verzwakken. Laat jouw muur dus eerst grondig door ons nakijken voor je deze laat zandstralen. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt, zonder dat je de kans loopt dat hij beschadigt. Soms kan het voorkomen dat uw voegen eerst moeten worden uitgehakt, voordat we kunnen overgaan op het zandstralen van uw muur.

Sandwashing bij u in de omgeving

Heesch
Cuijk
Den Bosch
Eindhoven
Gemert

Helmond
Nijmegen
Schaijk
Sint-Anthonis
Waalwijk

Boxtel
Nistelrode
Oss
Uden
Valkenswaard
Volkel

Laat je adviseren

Vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan om achter de kosten te komen van het zandstralen van jouw muur in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of omgeving. Wij plannen ook graag een bezichtiging in om je een betere prijsindicatie te geven voor de hogedrukreiniging of sandwashing van jouw gevel. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of het beantwoorden van verdere vragen die je hebt. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194. of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart