Wil je de voegen in je buitenmuur laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf? Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel helpt je graag verder. We verwijderen de oude voegen op vakkundige wijze en verzorgen ook de nieuwe voegen. Zo krijgt je pand weer een mooie uitstraling. Als specialist in voegwerk bieden we altijd een oplossing op maat aan en denken we graag met je mee over jouw specifieke situatie.

Hoe gaat ons bedrijf te werk tijdens het verwijderen van de oude voegen in je buitenmuur?

Wil je weten hoe we de oude voegen in je buitenmuur verwijderen? Ons bedrijf gaat vakkundig te werk bij het verwijderen van de voegen en we gebruiken hiervoor professioneel materieel. Er zijn twee manieren om voegwerk te verwijderen, namelijk met hakhamers of door de voegen uit te slijpen. Het uithakken van de voegen met hakhamers is een stuk eenvoudiger. Door middel van waterverneveling en lucht dammen we de stofdeeltjes in, zodat we de voegen stofvrij kunnen verwijderen. Door de hakkende beweging brokkelen de oude voegen stukje bij beetje af en we beginnen met de horizontale voegen. Wil je door ons ook nieuwe voegen laten aanbrengen? We verwijderen de oude voegen diep en grondig, zodat we een stabiele basis creëren voor het nieuwe voegwerk. Zo profiteer je van een complete dienstverlening als je ons bedrijf inschakelt om de voegen in je buitenmuur te verwijderen.

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Wij zorgen ervoor dat je gevel weer als nieuw is

De uitstraling van je pand is natuurlijk erg belangrijk. Daarom is het van belang om tijdig het voegwerk te verwijderen te laten renoveren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in voeg- en gevelrenovatie en laat je graag zien hoe je pand eruit komt te zien na de renovatie. Dit doen we door een proefdruk te maken, zodat je een indruk krijgt van de stijl van je pand en alle mogelijkheden die er zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je ons bedrijf inschakelt om de oude voegen in de buitenmuur te laten verwijderen.

Bogaart

Schakel ons bedrijf in om voegen te laten verwijderen

Wil je de voegen in je buitenmuur graag op professionele manier laten verwijderen? Dan kies je voor Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken! Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het verwijderen en herstellen van voegwerk. Heb je vragen of wil je meer weten over andere diensten die we aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0653364661 of door ons contactformulier in te vullen.