Laat gevelwerkzaamheden aan ons over

Ben je op zoek naar een specialist om de gevel te voegen van je woning of bedrijfspand? Al meer dan 25 jaar lang gaat Van den Bogaart Gevelrenovatie aan de slag met het uitvoeren van talloze gevelwerkzaamheden, waaronder de gevel voegen. We gaan ook met jouw pand aan de slag. Wil je meer weten over onze service, de gevel voegen en de kosten hiervan? Lees dan verder, of neem contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevel voegen door een specialist

Schakel je Van den Bogaart in om je gevel opnieuw te voegen? Dan kun je altijd rekenen op een plan van aanpak dat afgestemd is op jouw pand. Wij gaan namelijk nooit aan de slag met een ‘standaard’ oplossing. Vaak beginnen we bij een gevel opnieuw voegen wel met het uithakken van het voegwerk. Dit wordt namelijk aangetast door onder andere weersomstandigheden, en andere invloeden van buitenaf. Na het uithakken van het voegwerk kunnen we de gevel ook meteen reinigen, zodat de voegen schoon opgeleverd worden, en dat het nieuwe voegwerk zich perfect aan het oppervlak hecht. We kunnen de gevel op verschillende manieren opnieuw voegen. Elk geven ze een andere uitstraling aan je pand. Weet je nog niet welke stijl het beste bij jouw woning of bedrijfspand past? Dan maken we een proefdruk voor je. Natuurlijk kun je ook rekenen op betrouwbaar advies van onze specialist.

Expert in graffiti verwijderen

Was je pand het doelwit van vandalisme, en is er graffiti op je pand in Veghel gespoten? Wij helpen je met graffiti verwijderen. Graffiti verwijderen is geen eenvoudige taak. Wanneer het opdroogt gaat het zich hechten aan de ondergrond, waardoor je het er bijna niet af krijgt. Wij gebruiken speciale machines om graffiti te verwijderen, zodat deze taak een stuk makkelijker wordt. Ook kunnen we preventieve maatregelen nemen door de gevel te voorzien van een verf-afwerende coating. Zo wordt de graffiti verwijderen in de toekomst nog makkelijker.

Ook voor volledige gevelrenovatie

Door de gevel van je woning of bedrijfspand in Veghel goed te onderhouden, kun je schade voorkomen. Is jouw pand al beschadigd? Ook dan kun je op de expertise van Van den Bogaart rekenen. Wij helpen je met een volledige gevelrenovatie. Wanneer je pand aan de buitenkant is beschadigd, is een gevelrenovatie natuurlijk nodig. Maar ook binnenshuis kunnen er tekenen te zien zijn dat je de gevel moet laten renoveren. Heb je bijvoorbeeld last van vochtplekken of zelfs schimmel tegen de muur? Laat dan een gevelrenovatie in Veghel uitvoeren. Welke werkzaamheden precies uitgevoerd moeten worden, hangt af van de situatie ter plaatse, maar we voorzien je graag van persoonlijk advies. Ook stellen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op voor de gevelrenovatie in Veghel.

Gevelreiniging Bogaart

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil jij een gevelreiniging in Veghel uit laten voeren door de specialist van Van den Bogaart? Of wil je andere werkzaamheden aan je gevel uit laten voeren zoals een gevelrenovatie of graffiti verwijderen? Neem dan contact op! Dat doe je door hier op de site een bericht achter te laten via het contactformulier. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. De specialisten van Van den Bogaart Gevelrenovatie gaan graag aan de slag met de gevelreiniging in Veghel!