Een offerte aanvragen voor gevelrenovatie bij Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel is erg gemakkelijk. Wanneer je een gevelrenovatie wilt laten uitvoeren, wil je natuurlijk weten hoeveel dit ongeveer zal kosten. Je vult simpelweg jouw gegevens en hetgeen wat je wilt laten doen in. Vervolgens sturen wij je snel een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden van jouw gevelrenovatie.

Let op: we reinigen gevels vanaf 60 m2.

Bogaart

  Offerte AanvragenWilt u vrijblijvende offerte aanvragen?
  U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons

  Reacties van klanten

  4.6
  Gebaseerd op 14 beoordelingen
  Ons hoek huis laten uithakken, stralen, voegen en impregneren. Ons huis is weer als nieuw. Maar alle lof voor de jongens die het gerealiseerd hebben om er ons droomhuis van te maken en moet zeggen is super goed gelukt boven verwachtingen zelfs.Na elke klus werd alles netjes opgeruimd. De ramen en deuren werden elke keer netjes afgeplakt, zodat deze niet beschadigde.Na het impregneren werden zelfs de ramen nog gewassen en kozijnen zuiver gemaakt.Nogmaals bedank jongens voor het harde en veilig werken en het mooie resultaat.Kan van den Boogaart gevelrenovatie en voegwerken aan iedereen aanbevelen.
  Stefan Heintzbergen
  Zojuist ons huis opnieuw laten voegen. Dat is met de hoogste kwaliteit, zorgzaamheid, netheid en professionaliteit gedaan. Van den Bogaart is flexibel, komt zijn afspraken na en zijn meedenkend. Ik kan niets anders dan lof uitspreken. Als ik een bedrijf moet aanraden voor gevelwerkzaamheden, zou het van den Bogaart zijn. Ga zo door!
  Renz van Nisselroy
  Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie voegwerk wat Bas en zijn collega's geleverd hebben. Ons huis uit 1957 ziet er weer als nieuw uit.Verder waren ze altijd op tijd, lieten na het werk alles keurig schoon gemaakt achter (nog netter dan dan het was), en waren ze behulpzaam en vriendelijk.Tot slot vonden wij het harde werkers!
  Suzanne Neijenhuis
  Met Van den Bogaart een afspraak gemaakt om de voegen van onze woning te vervangen. Het bedrijf kwam al snel na een telefonische afspraak op locatie. Vanwege drukte en geen spoed aan onze kant afgesproken dat de werkzaamheden een paar maanden later uitgevoerd zouden worden.Na een tussentijdse telefoontje op een dinsdag bleek dat er op de donderdag al plek was om bij ons te beginnen. Volgens afspraak zijn ze op tijd begonnen met de werkzaamheden.Werkzaamheden zijn vakkundig en naar tevredenheid afgerond. Helaas wel een beschadiging aan onze buitencamera opgelopen omdat deze niet tijdig van de gevel afgehaald was.Voegwerk is netjes, enkele reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en de omgeving is na de klus ook opgeruimd.
  Thijs Quivooij
  Ons huis is er helemaal weer als nieuw. De voegen zijn uitgehakt, de gevels gestraald en alles is netjes weer gevoegd en geïmpregneerd. Ook is gelijk onze nieuwe aanbouw mee gevoegd. Ze werken heel netjes en ruimen steeds alles weer op. We zijn blij met het geleverde werk en kunnen het iedereen aanraden.
  Niels van der Meijden
  Werken hard en kundig. Ons hele huis laten uitfrezen en opnieuw laten voegen. Erg mooi resultaat. Ondanks het noodzakelijk stofwerk en voegen uitfreeswerk met bijbehorende geluidsoverlast (in relatie tot buren) hebben ze meegedacht in aanpak, waardoor de overlast beperkt bleef. Sowieso een fijne communicatie met kantoor en met de vakmensen. Het opgeleverde voegwerk is vakwerk. Ons huis is weer als nieuw.
  Bart Coppes
  Uithakken voegwerk, sandwashing, diversen stenen vervangen en scheuren gerepareerd opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ons huis is weer als nieuw. Firma vd Boogaart is heel nauwkeurig, ze ruimen alles netjes op,houden zich aan de afspraken, een prima bedrijf een aanrader.
  Thea Dekkers
  Onze buitenmuur opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Prima werk geleverd tegen goede prijs. Absoluut een aanrader.
  Bart Loman
  Ons huis opnieuw gevoegt, we zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
  Peter Van Dongen
  Woonhuis opnieuw laten voegen, huis ziet er weer netjes en schoon uit. Na de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten.
  hans herwig
  Erg prettig bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze woning. Door het nieuwe voegwerk, gestraalde en geïmpregneerde stenen ziet ons jaren '60 huis er weer uit als nieuw. Er wordt netjes gewerkt en zelfs de ramen zijn nog even gewassen toen de klus geklaard was.
  Lisette Van De Logt
  Prettige mensen om mee samen te werken. Goede kwaliteit met fijne nazorg en aandacht voor alles. Zelfs de ramen worden na afloop gereinigd. Aan te bevelen bedrijf.
  jos wanetie
  Super net bedrijf. Uitkappen en voegen veroorzaakt nu eenmaal een enorme puinhoop, maar ze ruimen alles keurig op. Ik heb er jaren tegenop gezien om het te laten doen, maar het is mij 100% meegevallen. Ons huis is weer als nieuw.
  M&M Hermens
  Betrouwbaar en professioneel bedrijf
  Mari Vandersangen

  Vraag een offerte aan voor een gevelrenovatie

  Voor het onderhoud en de waarde van jouw pand is de buitenkant net zo belangrijk als het interieur. Een gevel wordt constant blootgesteld aan weersomstandigheden die het voegwerk aantasten en zorgen voor kleurverschil in het voegwerk. Laat daarom een gevelreiniging in Brabant uitvoeren door Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken. Zo ben je verzekerd van goed resultaat. Ook voor andere werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie schakel je ons in. Denk hierbij aan het herstellen van voegwerk. Wil je vooraf weten wat de kosten zijn voor een gevelrenovatie? Vraag dan een offerte aan. We sturen dan een overzichtelijke offerte waarin de kosten voor de gevelrenovatie duidelijk gespecificeerd zijn. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

  Vraag een offerte aan voor een vakkundige renovatie van je gevel

  Ben je op zoek naar een specialist die de gevelrenovatie van je pand en andere diensten uit kan voeren en wil je vooraf de kosten weten? We voorzien je graag van vrijblijvend, persoonlijk advies. Vraag een offerte voor een gevelrenovatie aan door te bellen naar 0653364661 of 0651010194. We informeren je graag over de prijs voor een gevelrenovatie.