Gevelreiniging door een expert

Wanneer je een gevelreiniging in Eindhoven uit wilt laten voeren door een ervaren expert, kun je terecht bij Van den Bogaart Gevelrenovatie! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met onder andere gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren en voegwerk. Wil je meer weten over onze werkzaamheden, of wat we voor jou kunnen betekenen wat betreft gevelreiniging in Eindhoven? Neem dan contact met ons op.

Gevelreiniging in Eindhoven door Van den Bogaart

Wanneer je schade aan je pand wilt voorkomen, en het er netjes uit wilt laten zien, is het belangrijk om periodiek de gevel te reinigen. Zo kun je namelijk schade door invloeden van buitenaf voorkomen. Die gevelreiniging laat je in Eindhoven natuurlijk uitvoeren door Van den Bogaart. Wij kijken welke onderhoudswerkzaamheden het beste passen bij de materiaalsoort van de gevel. We hebben al ruim 25 jaar ervaring met gevelreiniging in Eindhoven en de omgeving, we weten precies hoe we deze klus bij jou aan moeten pakken.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Mogelijkheden voor gevelrenovatie

Het kan ook voorkomen dat je gevel in Eindhoven al schade heeft. Je hebt bijvoorbeeld vochtplekken in je woning die door de gevel komen. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt, om te voorkomen dat er nog meer schade veroorzaakt wordt. Van den Bogaart komt bij je langs voor een gevelrenovatie. Werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden bij een gevelrenovatie in Eindhoven zijn onder andere het vervangen van de gevelstenen, het vervangen van de dorpel en meer. Je kunt de gevelrenovatie bovendien combineren, en je gevel ook laten reinigen. Welke werkzaamheden wat betreft gevelrenovatie zijn er aan jouw pand in Eindhoven nodig? Onze experts komen graag bij je langs voor een inspectie. Bovendien zorg je er met periodieke gevelreiniging voor dat grote renovatiewerkzaamheden voorkomen worden.

De gevel laten impregneren

Wij gaan ook graag aan de slag met de gevel impregneren. Een gevel impregneren betekent simpelweg dat er een transparante beschermlaag aangebracht wordt. Deze beschermlaag voorkomt dat vocht naar binnen dringt. Het water krijgt, in andere woorden, minder vat op het metselwerk. Dat betekent dat mossen en algen zich niet kunnen voeden, en dat ze geen grip krijgen op de stenen. Als jij je de gevel van je pand laat impregneren, zorg je er ook voor dat de kleur van de steen en het voegwerk beter behouden wordt, en dat de gevel makkelijker te reinigen is. Door de gevel te laten impregneren, en op tijd een goede gevelreiniging in Eindhoven uit te laten voeren, zorg je ervoor dat er geen schade ontstaat aan de muur, het voegwerk niet aangetast wordt en een gevelrenovatie niet nodig zal zijn.

Graffiti verwijderen door een specialist

Was jouw pand in Eindhoven het doelwit van vandalisme, en bespoten met graffiti? Schakel ons dan in om de graffiti te verwijderen. Graffiti zelf verwijderen is erg lastig, vooral wanneer de verf al wat langer op de muur zit. Dan is het namelijk aan de ondergrond gehecht, en gaat het er zeer moeilijk af. Wij hebben de juiste apparatuur om de graffiti grondig en snel te verwijderen, en de gevel goed te reinigen. Ook is het mogelijk dat wij preventiemaatregelen aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een verf-afwerende coating. Dan wordt gevelreiniging in de toekomst ook een stuk eenvoudiger. Neem gerust een contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw voegwerk voor de gevel

Je hebt al kunnen lezen dat het onderhoud aan de buitenkant van je pand in Eindhoven net zo belangrijk is als het onderhoud aan de binnenkant. Je wilt schade namelijk voorkomen. Een van de manieren waarop de gevel beschadigd kan raken, is door aantasting van het voegwerk. Dan heeft je pand dus nieuw voegwerk nodig. Ook dit verzorgen we graag voor je. Er zijn verschillende manieren om het nieuwe voegwerk uit te voeren. Wij maken graag een proefdruk voor je, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn wat betreft voegwerk en de stijl van je pand. Je kunt je bovendien altijd goed laten adviseren door onze expert.

Gevelreiniging Bogaart

Waarom je in Eindhoven kiest voor Van den Bogaart

Maar waarom kies je nu juist voor familiebedrijf Van den Bogaart om een gevelreiniging, gevelrenovatie of nieuw voegwerk uit te laten voeren, graffiti te laten verwijderen of de gevel te impregneren in Eindhoven? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Onze specialisten hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden aan de gevel in Eindhoven en de omgeving
  • We leveren altijd maatwerk, en komen nooit met een ‘standaard’ oplossing
  • We geven gratis persoonlijk advies over gevelreiniging en andere werkzaamheden
  • Je ontvangt de offerte binnen 24 uur
  • Het gaat om een prijsopgave op maat

Vraag een offerte aan

Wil jij een gevelreiniging uit laten voeren in Eindhoven door de specialisten van Van den Bogaart? Of wil je andere gevelwerkzaamheden uit laten voeren? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Schakel de expert van Van den Bogaart Gevelrenovatie in voor gevelreiniging in Eindhoven!