Gevelreiniging door een specialist

Als je een gevelreiniging in Helmond uit wilt laten voeren door een specialist, ben je bij Van den Bogaart aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar verzorgen wij gevelwerkzaamheden zoals gevelrenovatie, graffiti verwijderen, gevel impregneren, voegwerk en natuurlijk gevelreiniging in Helmond en de omgeving. Voor meer informatie over onze werkzaamheden lees je verder, maar je kunt ook direct contact opnemen om jouw situatie te bespreken.

Gevelreiniging in Helmond

Met periodieke gevelreiniging zorg je ervoor dat je woning of bedrijfspand in Helmond er niet alleen netjes uitziet, maar je kunt er ook schade mee voorkomen. Met gevelreiniging zorg je er namelijk voor dat mos, algen andere invloeden van buitenaf snel verwijderd worden, voordat ze blijvende schade aanrichten. We gebruiken verschillende technieken om een gevel te reinigen, zoals met een speciale hogedrukreiniger of door de gevel te stralen. We hebben jarenlange ervaring met gevelreiniging in Helmond en omgeving. Dat betekent dat we ook veel ervaring hebben met verschillende soorten gevels. We weten precies hoe we de klus voor jouw pand aan moeten pakken, en welke methode in jouw situatie het meest geschikt is.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Voorkom schade, laat de gevel impregneren

Wanneer je gevelreiniging wilt vergemakkelijken, is het verstandig om de gevel te laten impregneren. Wanneer we een gevel impregneren, brengen we een transparante beschermlaag aan. Die laag voorkomt dat vocht naar binnen dringt. Het water krijgt minder vat op het metselwerk, Hierdoor kunnen mossen en algen zich niet voeden. Dat zorgt er voor dat ze geen grip krijgen op de stenen. Door de gevel te impregneren is gevelreiniging bovendien makkelijker, en zorg je ervoor dat het voegwerk niet aangetast wordt, en een gevelrenovatie in Helmond niet nodig is.

Mogelijkheden voor gevelrenovatie

Is de gevel van jouw woning of bedrijfspand reeds aangetast? Ziet het gebouw er aan de buitenkant niet meer mooi uit, of heb je vochtplekken of zelfs schimmel aan de binnenkant van je pand? Laat dan een gevelrenovatie in Helmond uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk opgelost is, en dat er geen verdere schade meer ontstaat. Werkzaamheden die we bij de gevelrenovatie in Helmond onder andere uitvoeren zijn de scheuren in een gevel dichten, lood vervangen, de raamdorpels een beurt geven of het voegwerk aanpakken. We kijken altijd naar de situatie op dat moment, en kiezen een passende oplossing op maat voor gevelrenovatie.

Nieuw voegwerk

Een van de werkzaamheden die we uitvoeren kan dus nieuw voegwerk zijn. Wanneer schade aan de gevel ontstaat en een gevelrenovatie nodig is, ligt het meestal aan het voegwerk. Om dit te voorkomen is het belangrijk om regelmatig een gevelreiniging uit te laten voeren. Is uw voegwerk wel al beschadigd, dan gaat onze specialist aan de slag met herstelwerkzaamheden. Er zijn verschillende manieren om nieuw voegwerk te verzorgen bij een gevelrenovatie. Elke manier geeft een pand een andere uitstraling. Daarom maken we eerst een proefdruk, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn wat betreft het vernieuwen van voegwerk. Natuurlijk adviseert onze specialist je graag over het voegwerk voor jouw pand in Helmond.

Specialist in graffiti verwijderen

Was je pand het doelwit van vandalisme in Helmond en is het beklad met graffiti? Wij kunnen de graffiti zorgvuldig verwijderen. Graffiti zelf verwijderen is erg lastig. Vooral wanneer de verf al wat langer op de gevel zit is het er moeilijk af te krijgen, omdat het aan de ondergrond hecht. Wij hebben de juiste apparatuur om de graffiti te verwijderen, grondig en snel. Ook kunnen we meteen een grondige gevelreiniging uitvoeren, en uw gevel impregneren. Wordt er wel vaker graffiti op je muur gespoten? Laat ons dan een verf-afwerende coating plaatsen. Dan is de graffiti verwijderen in de toekomst een stuk makkelijker.

Kies in Helmond voor Van den Bogaart

Waarom juist kiezen voor de service van familiebedrijf Van den Bogaart voor nieuw voegwerk, graffiti verwijderen, de gevel impregneren, een gevelrenovatie of gevelreiniging in Helmond? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van gevelwerkzaamheden in Helmond en de omgeving
  • We komen nooit met een ‘standaard’ oplossing, maar leveren altijd maatwerk
  • Je krijgt gratis persoonlijk advies over gevelreiniging en andere werkzaamheden
  • We sturen binnen 24 uur een offerte
  • Het gaat altijd om een prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over onze service, een gevelreiniging in Helmond uit laten voeren, of ons inschakelen voor gevelrenovatie, nieuw voegwerk, de gevel impregneren of graffiti verwijderen? Neem contact op en vraag een offerte aan! Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat graag aan de slag met de gevelreiniging in Helmond!