Gevel reinigen door een expert

Wanneer je een gevelreiniging in Nijmegen uit wilt laten voeren door een ervaren specialist, kun je terecht bij Van den Bogaart Gevelrenovatie. Wij gaan al meer dan 25 jaar lang aan de slag met onder andere gevelrenovatie, het vervangen van voegwerk, graffiti verwijderen, gevel impregneren en natuurlijk gevelreiniging in Nijmegen en omgeving. Wil je meer informatie? Lees dan verder of neem direct contact op met een van onze experts.

Gevelreiniging in Nijmegen door Van den Bogaart

De buitenkant van je pand krijgt flink wat te verduren. Het is dan ook nodig om een aantal maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat het niet beschadigd raakt. Een van die maatregelen is periodiek de gevel reinigen. Dat zorgt er niet alleen voor dat het pand er netjes uitziet, maar ook dat het minder snel beschadigd raakt. De specialisten van Van den Bogaart voeren al jarenlang gevelreiniging uit in Nijmegen aan verschillende soorten panden. We kiezen altijd de meest geschikte aanpak voor de gevelreiniging van elk pand, en dit is nooit een standaard oplossing. Hierdoor kunnen we voor elk type muur een gevelreiniging uitvoeren, en kunnen we ook de gevel reinigen voor monumentalen panden in Nijmegen en de omgeving.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Laat je gevel impregneren

Er zijn voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen, naast de gevel periodiek reinigen, die ervoor zorgen dat de buitenkant van je pand veel minder snel beschadigd raakt. Zo kun je de gevel laten impregneren. Een gevel impregneren betekent dat er een transparante beschermlaag op de muur aangebracht wordt. Hierdoor trekt vocht minder snel naar binnen. Door de gevel te impregneren, kunnen mossen en algen zich niet voeden, en krijgen ze geen grip op de stenen. Laat je de gevel van je pand in Nijmegen impregneren, dan zorg je er ook voor dat de kleur van de stenen en het voegwerk beter behouden wordt. Bovendien wordt de gevel reinigen een stuk makkelijker als hij geïmpregneerd is. Laat je gevel dus impregneren door een specialist van Van den Bogaart, en laat een periodieke gevelreiniging in Nijmegen uitvoeren, en je kunt schade aan je pand voorkomen!

Gevelrenovatie bij schade

Natuurlijk kan het ook zijn dat je al schade aan je pand hebt, en dat je dit wilt laten reparen. Dan schakel je Van den Bogaart in voor een professionele gevelrenovatie. Wanneer vocht door de gevel kan trekken, ontstaan er onder andere vochtplekken en kun je zelfs te maken krijgen met schimmel. Dan is het echt hoog tijd om een gevelrenovatie in Nijmegen uit te laten voeren om verdere schade te voorkomen. Tijdens die gevelrenovatie kan het voorkomen dat scheuren gedicht moeten worden, dat we lood moeten vervangen, de raamdorpels een beurt moeten krijgen of dat we het voegwerk aan moeten pakken. Onze specialist kijkt altijd naar de beste aanpak voor je pand, en wat er precies nodig is voor een gevelrenovatie. We hebben geen standaard aanpak, maar gaan altijd aan de slag met de gevelrenovatie in Nijmegen met een plan op maat.

Mogelijkheden voor nieuw voegwerk

Zoals gezegd kan het dus gebeuren dat je pand in Nijmegen nieuw voegwerk nodig heeft. Voegen kunnen aangetast worden door invloeden van buitenaf. Gelukkig kunnen wij je pand voorzien van nieuw voegwerk wanneer we een gevelrenovatie in Nijmegen uitvoeren. We analyseren het pand, en kijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een proefdruk voor je. Er zijn verschillende manieren om je pand te voorzien van nieuw voegwerk, en elke mogelijkheid geeft je pand een andere uitstraling. Door de proefdruk krijg je een idee welk effect de verschillende soorten voegwerk geven, en welke vorm het beste past bij je pand in Nijmegen.

Graffiti snel verwijderen

Ten slotte kan het ook voorkomen dat je pand in Nijmegen het doelwit was van vandalisme, en beklad is met graffiti. Laat de graffiti verwijderen met de juiste apparatuur door een van onze specialisten. Zelf graffiti verwijderen is namelijk nagenoeg onmogelijk. Dat komt omdat de verf zich snel hecht aan de ondergrond, waardoor je het er niet makkelijk af krijgt. Vooral wanneer de verf even de tijd heeft gehad om te drogen is de graffiti verwijderen erg moeilijk. Wanneer je Van den Bogaart inschakelt, gebruiken we de juiste machines om de graffiti snel en zorgvuldig te verwijderen. Is het vaker voorgekomen dat je pand beklad is met graffiti? Wij brengen graag preventieve maatregelen aan om de graffiti verwijderen in de toekomst eenvoudiger te maken. Dat doen we met een verf-afwerend coating waardoor de gevelreiniging makkelijker wordt.

Kies in Nijmegen voor de service van Van den Bogaart

Waarom kies je voor Van den Bogaart voor het uitvoeren van gevelwerkzaamheden, zoals nieuw voegwerk, graffiti verwijderen, gevelrenovatie, de gevel impregneren of de gevel reinigen in Nijmegen? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het uitvoeren van gevelwerkzaamheden in Nijmegen
  • We leveren altijd volledig maatwerk, en geen ‘standaard’ oplossing
  • Je krijgt gratis persoonlijk advies over de gevel reinigen, gevelrenovatie of andere werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden
  • Je ontvangt binnen 24 uur een offerte
  • We geven een prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Een offerte aanvragen

Wil je de service inschakelen van Van den Bogaart om de gevel te reinigen, graffiti te verwijderen, werkzaamheden aan het voegwerk uit te voeren of de gevel te impregneren in Nijmegen? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan! Dat kan door een bericht achter te laten via het contactformulier. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart gaat graag aan de slag met de gevelreiniging in Nijmegen.