Specialist in gevelwerkzaamheden

Wanneer je een gevelreiniging in Sint Anthonis uit wilt laten voeren door een ervaren specialist, neem je contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie. Wij zijn dé expert op het gebied van gevelwerkzaamheden, waaronder gevelreiniging en gevelrenovatie in Sint Anthonis en omgeving. Voor meer informatie over onze werkzaamheden lees je onderstaand mee. Je kunt ook direct contact met ons opnemen voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelreiniging in Sint Anthonis

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om zo nu en dan een professionele gevelreiniging aan je woning of bedrijfspand in Sint Anthonis uit te laten voeren. Natuurlijk ziet je pand er netter uit als je het zo nu en dan laat reinigen, maar het voorkomt ook verkleuring van de muur en je verwijdert onder andere mossen en algen, waardoor schade voorkomen kan worden. Wij hebben de juiste apparatuur om een grondige gevelreiniging in Sint-Anthonis op verschillende manieren uit te voeren. Is de gevel hardnekkig bevuild? Dan is het stralen van de gevel vaak de beste optie. Dan gebruiken we een combinatie van water, zand en lucht om de muur schoon te spuiten. Is de muur wat verzwakt? Dan is het in veel gevallen verstandiger om een hogedrukreiniger te gebruiken. De muur wordt dan onder hoge druk schoongespoten met (heet) water en eventueel een speciaal reinigingsmiddel.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Ook voor gevelrenovatie

Door je pand goed schoon te houden, en preventieve maatregelen te nemen zoals het pand impregneren, kun je schade aan de gevel voorkomen. Is jouw gevel al beschadigd? Dan is het waarschijnlijk nodig om een gevelrenovatie uit te voeren. Je herkent beschadigingen aan de gevel natuurlijk aan de buitenkant van het pand in Sint Anthonis, maar ook binnen kun je merken dat een gevelrenovatie nodig is. Voorbeelden hiervan zijn vochtplekken en zelfs schimmel tegen de muur. Wij voeren een gevelrenovatie uit om de muur te repareren, en verdere schade te voorkomen. We maken een plan op maat en kijken op welke manier we jouw woning of bedrijfspand in Sint Anthonis het beste kunnen repareren. Neem contact op, en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Kies voor Van den Bogaart

Waarom je juist voor de service van Van den Bogaart kiest voor de gevelrenovatie of gevelreiniging in Sint Anthonis? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, en nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over onze service, of een gevelrenovatie of gevelreiniging in Sint Anthonis laten uitvoeren? Neem contact op door een bericht achter te laten via het formulier hier op de site. Je kunt ons ook bellen via 0653364661 of 0651010194 of een mail sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat graag aan de slag met de gevelreiniging in Sint Anthonis.