Van den Bogaart voor al je gevelwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een expert in gevelreiniging in Veghel? Dan ben je bij Van den Bogaart Gevelrenovatie aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar voeren wij verschillende gevelwerkzaamheden uit, waaronder gevelreiniging en gevelrenovatie. Ook doen we gespecialiseerde werkzaamheden, zoals graffiti verwijderen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder. Voor persoonlijk advies kun je ook direct contact met ons opnemen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Een professionele gevelreiniging in Veghel

Van den Bogaart gaat graag voor je aan de slag met een professionele gevelreiniging in Veghel. Die gevelreiniging kunnen we op verschillende manieren uitvoeren. Welke methode het meest geschikt is, hangt volledig af van de specificaties van je pand in Veghel. Zo kunnen we de muur schoonmaken met een hogedrukreiniger, waarbij we (heet) water en eventueel een reinigingsmiddel gebruik om de vervuiling onder hoge druk van het pand te spuiten. Ook kunnen we de gevel schoon stralen bij sterke bevuiling.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Stralen gaat met een combinatie van water, zand en lucht. Door periodiek een gevelreiniging uit te laten voeren, kun je flink wat schade aan de muur voorkomen. Het zorgt er namelijk voor dat bijvoorbeeld algen en mossen minder snel schade aan kunnen richten. Ook kun je door ons de muur laten impregneren, zodat vocht niet in de stenen kan trekken en gevelreiniging nog beter werkt!

Expert in graffiti verwijderen

Was je pand het doelwit van vandalisme, en is er graffiti op je pand in Veghel gespoten? Wij helpen je met graffiti verwijderen. Graffiti verwijderen is geen eenvoudige taak. Wanneer het opdroogt gaat het zich hechten aan de ondergrond, waardoor je het er bijna niet af krijgt. Wij gebruiken speciale machines om graffiti te verwijderen, zodat deze taak een stuk makkelijker wordt. Ook kunnen we preventieve maatregelen nemen door de gevel te voorzien van een verf-afwerende coating. Zo wordt de graffiti verwijderen in de toekomst nog makkelijker.

Ook voor volledige gevelrenovatie

Door de gevel van je woning of bedrijfspand in Veghel goed te onderhouden, kun je schade voorkomen. Is jouw pand al beschadigd? Ook dan kun je op de expertise van Van den Bogaart rekenen. Wij helpen je met een volledige gevelrenovatie. Wanneer je pand aan de buitenkant is beschadigd, is een gevelrenovatie natuurlijk nodig. Maar ook binnenshuis kunnen er tekenen te zien zijn dat je de gevel moet laten renoveren. Heb je bijvoorbeeld last van vochtplekken of zelfs schimmel tegen de muur? Laat dan een gevelrenovatie in Veghel uitvoeren. Welke werkzaamheden precies uitgevoerd moeten worden, hangt af van de situatie ter plaatse, maar we voorzien je graag van persoonlijk advies. Ook stellen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op voor de gevelrenovatie in Veghel.

Gevelreiniging Bogaart

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil jij een gevelreiniging in Veghel uit laten voeren door de specialist van Van den Bogaart? Of wil je andere werkzaamheden aan je gevel uit laten voeren zoals een gevelrenovatie of graffiti verwijderen? Neem dan contact op! Dat doe je door hier op de site een bericht achter te laten via het contactformulier. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. De specialisten van Van den Bogaart Gevelrenovatie gaan graag aan de slag met de gevelreiniging in Veghel!