Expert in gevelwerkzaamheden

Wanneer je een gevelrenovatie in Boxtel uit wilt laten voeren, neem je contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie! Wij zijn al meer dan 25 jaar lang specialist op het gebied van gevelwerkzaamheden, zoals gevelreiniging en gevelrenovatie. Als je meer wilt weten over onze werkzaamheden, lees je snel verder. Ook kun je contact opnemen voor persoonlijk advies, of een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Boxtel

In sommige gevallen is het aan de buitenkant van een pand al te zien of er een gevelrenovatie nodig is, bijvoorbeeld door scheuren in de stenen. Maar ook aan de binnenkant van je woning of bedrijfspand in Boxtel kan schade ontstaan, bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken op de muur, of zelfs schimmel. Het is nodig om een gevelrenovatie op tijd uit te laten voeren, om verdere schade te voorkomen. Wij komen graag bij je langs om een plan op te stellen voor een gevelrenovatie in Boxtel, en dit plan natuurlijk vakkundig uit te voeren.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Grondige gevelreiniging door een specialist

Het is fijn om te weten dat wij je snel kunnen helpen met een gevelrenovatie in Boxtel. Maar het is natuurlijk nog beter om schade aan de muur te voorkomen. Dat doe je door ons periodiek in te schakelen voor een grondige gevelreiniging. Bij gevelreiniging verwijderen we vuil van de muur voordat het voor schade kan zorgen. Er zijn verschillende manieren om een gevelreiniging aan te pakken. Zo kunnen we bij hardnekkige vervuiling de gevel stralen met een combinatie van water, zand en lucht. Die methode is niet geschikt voor verzwakte muren. Dan is het gebruik van een hogedrukreiniger wellicht verstandiger. Dan gebruiken we (heet) water en een reinigingsmiddel om de gevel schoon te spuiten. Onze gevelreiniging is nooit een ‘standaard’ oplossing, maar we kiezen altijd voor een aanpak die op jouw pand in Boxtel afgestemd is.

De service van Van den Bogaart

Laat je een gevelreiniging of gevelrenovatie in Boxtel door Van den Bogaart uitvoeren? Dan kun je onder andere rekenen op:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte

Wil je persoonlijk advies, een gevelreiniging of gevelrenovatie in Boxtel uit laten voeren door een specialist of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart is jouw partner voor een gevelrenovatie in Boxtel.