Jarenlange ervaring met gevelwerkzaamheden

Wil jij een specialist inschakelen voor een gevelrenovatie in Heesch? Neem dan contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie! Wij gaan al jarenlang aan de slag met het uitvoeren van gevelrenovaties, gevel impregneren en het herstellen van voegwerk. Wil je meer weten over onze gevelwerkzaamheden? Lees dan verder, of neem contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor een gevelrenovatie in Heesch.

Gevelrenovatie in Heesch

Een van de werkzaamheden die we regelmatig in Heesch uitvoeren, is gevelrenovatie. Vaak is aan de buitenkant van een pand al schade al te zien dat een renovatie nodig is. Je ziet dan bijvoorbeeld gescheurde stenen. Maar ook aan de binnenkant van je woning of bedrijfspand kan zichtbaar zijn dat de gevel beschadigd is. Dat zie je bijvoorbeeld aan vochtplekken of zelfs schimmel op de muur. Is een gevelrenovatie voor jouw pand in Heesch nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij gaan bij je aan de slag.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Herstellen van voegwerk

We hanteren nooit een ‘standaard’ aanpak voor gevelrenovatie, maar maken voor elke situatie een passend plan van aanpak. Vaak is het herstellen van het voegwerk wel onderdeel van dit plan. Dat komt omdat voegwerk in de loop der jaren aangetast kan worden door bijvoorbeeld weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Wanneer voegwerk beschadigd is, zullen wij het uithakken en het herstellen. Voor het nieuwe voegwerk kun je kiezen uit verschillende stijlen. Die geven je woning elk een andere uitstraling. Wij kunnen altijd voor een proefdruk van het voegwerk zorgen, zodat je een idee krijgt van de stijl van een bepaalde methode. Natuurlijk adviseert onze specialist je ook over de verschillende mogelijkheden.

Voorkom schade door gevel te impregneren

Het is fijn dat wij snel komen helpen met een gevelrenovatie in Heesch, maar nog beter is het voorkomen van schade. Hier helpen wij je ook graag bij, door de gevel te impregneren. Als we een gevel impregneren, voorzien we de muur van een transparante laag die voorkomt dat vocht vat krijgt op de gevel. Hierdoor kunnen mossen en algen zich niet voeden en krijgen ze geen grip op de stenen. Ook trekt er geen vocht naar binnen en het heeft bovendien een isolerende werking. Genoeg redenen dus om je gevel te laten impregneren.

Gevelreiniging Bogaart

Contact opnemen voor een vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over het herstellen van voegwerk, je gevel impregneren of het uitvoeren van een gevelrenovatie in Heesch? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten. Je kunt ons bereiken door een bericht achter te laten via het contactformulier. Ook kun je telefonisch contact opnemen via 0653364661 of 0651010194 of een mail sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Reken op Van den Bogaart Gevelrenovatie voor een vakkundige gevelrenovatie in Heesch.