Jarenlange ervaring in gevelwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een specialist voor gevelrenovatie in Nistelrode? Neem dan contact op met de vakmensen van Van den Bogaart Gevelrenovatie. Al meer dan 25 jaar lang gaan wij aan de slag met het uitvoeren van verschillende soorten gevelwerkzaamheden, zoals het herstellen van voegwerk en de gevel impregneren. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Nistelrode

Vaak is aan de buitenkant van een muur al te zien of een gevelrenovatie uitgevoerd moet worden. Dat zie je bijvoorbeeld aan scheuren in de stenen. Maar ook in je woning of bedrijfspand in Nistelrode kan een beschadigde gevel voor overlast zorgen. Bijvoorbeeld in de vorm van vocht of zelfs schimmelvorming op de muur! Dan is het belangrijk om snel een gevelrenovatie uit te laten voeren en verdere schade te voorkomen. Wij stellen een plan op om de gevelrenovatie in Nistelrode aan te pakken. We komen nooit met een ‘standaard’ oplossing om het pand te herstellen.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Voegwerk verwijderen en herstellen

Een van de werkzaamheden die bij een gevelrenovatie in Nistelrode nodig kunnen zijn om de muur te herstellen, is het vervangen van het voegwerk. Dat kan bijvoorbeeld aangetast zijn door weersomstandigheden of andere invloeden van buitenaf. Wij gaan aan de slag met het uithakken en vervangen van het voegwerk. Het voegwerk kunnen we op verschillende manieren herstellen. Elke manier kan het pand een andere uitstraling geven. Weet je niet welke stijl het meest geschikt is voor je woning of bedrijfspand? Wij maken een proefdruk van het voegwerk voor je, en onze specialist adviseert je ook graag.

Laat de gevel impregneren

Onze expert kan snel een gevelrenovatie in Nistelrode uitvoeren. Maar nog beter is het natuurlijk om schade helemaal te voorkomen. Laat daarom de gevel impregneren. Als we een gevel impregneren, brengen we een transparant laagje op de muur aan. Dit zorgt dat vocht geen vat krijgt op de stenen, waardoor mossen en algen zich niet kunnen voeden en zich ook niet aan de stenen kunnen hechten. Ook zorgt de gevel impregneren ervoor dat vocht niet naar binnen trekt, en heeft het een isolerend effect op de muur. Genoeg redenen dus om door onze specialist de gevel te laten impregneren!

Gevelreiniging Bogaart

Persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte

Wil jij door Van den Bogaart een gevelrenovatie in Nistelrode uit laten voeren, het voegwerk laten herstellen of je gevel laten impregneren? Neem contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Je kunt op Van den Bogaart rekenen voor gevelrenovatie in Nistelrode.