Specialist in gevelwerkzaamheden

Wanneer je een gevelrenovatie in Uden uit wilt laten voeren door een vakkundige specialist, neem je contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie! Al meer dan 25 jaar gaan onze specialisten aan de slag met het uitvoeren van gevelwerkzaamheden in Uden en de omgeving. Zo kun je ons inschakelen voor een gevelrenovatie, het herstellen van voegwerk of om de gevel te impregneren. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Uden

In veel gevallen is al aan de buitenkant van de muur te zien of een gevelrenovatie uitgevoerd moet worden. Maar ook in je woning of bedrijfspand in Uden kun je last hebben van schade als de gevel kapot is. Zo kunnen er vochtplekken en zelfs schimmel op de muren komen. Laat snel een gevelrenovatie in Uden uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Wij stellen altijd een nieuw plan op, en komen nooit met een ‘standaard’ oplossing. Zo kunnen we je muur vakkundig herstellen.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Herstellen van voegwerk

Een van de werkzaamheden bij een gevelrenovatie in Uden, is het herstellen van het voegwerk. Het kan aangetast worden door weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Wij zullen het oude voegwerk uithakken en het vervangen. Het voegwerk kunnen we op verschillende manieren vervangen. Elk van die methodes geeft het pand in Uden een andere uitstraling. Weet je nog niet precies welke stijl voegwerk het beste bij je woning of pand past? Wij maken een proefdruk voor je, en je krijgt hierover natuurlijk ook persoonlijk advies van een specialist.

Voorkom schade, laat de gevel impregneren

Het is fijn dat onze specialist snel een gevelrenovatie in Uden uit kan voeren. Maar het is natuurlijk nog beter om schade te voorkomen. Een van de manieren waarop je dat kunt doen, is door de gevel te laten impregneren. Wanneer we een gevel impregneren, brengen we een transparante beschermlaag aan op de muur. Hierdoor krijgt vocht geen vat op het steen en krijgen mossen en algen geen kans om zich te voeden. Ook zorg je door de gevel te impregneren dat vocht niet naar binnen trekt, en dat de muur beter geïsoleerd is. Genoeg redenen dus om door onze specialist je muur te laten impregneren!

Gevelreiniging Bogaart

Wil je meer weten over de werkzaamheden van Van den Bogaart, of ons inschakelen voor het herstellen van voegwerk, om de gevel te impregneren of een complete gevelrenovatie? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Van den Bogaart gaat snel aan de slag met een gevelrenovatie in Uden.