De specialist in gevelwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een specialist voor een gevelrenovatie in Valkenswaard? Bij Van den Bogaart Gevelrenovatie ben je aan het juiste adres, ook wanneer je een gevelreiniging uit wilt laten voeren. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist in het uitvoeren van gevelwerkzaamheden. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder, of neem contact op en ontvang persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Valkenswaard

Vaak vertoont een pand aan de buitenkant al tekenen dat een gevelrenovatie nodig is. Er zijn bijvoorbeeld scheuren in de stenen te zien. Maar ook binnen kun je last krijgen van schade als de buitenmuur niet meer in goede staat is. Er kan dan bijvoorbeeld vocht naar binnen komen, waardoor natte plekken of schimmels op de muur ontstaan. Het is dan belangrijk om snel een gevelrenovatie in Valkenswaard uit te laten voeren. Wij maken voor elke situatie een nieuw plan van aanpak, en kiezen nooit voor een ‘standaard’ oplossing. Ben je benieuwd welke werkzaamheden er aan jouw pand in Valkenswaard nodig zijn om het te herstellen? Neem contact met ons op.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Voorkom schade met een gevelreiniging

Het is prettig om te weten dat we snel beschikbaar zijn voor het uitvoeren van een gevelrenovatie in Valkenswaard. Maar natuurlijk is het nog beter om schade in de eerste plaats te voorkomen. Dat doe je door zo nu en dan een gevelreiniging uit te laten voeren door onze specialist. Wij beschikken over de juiste apparatuur om voor elk type muur een gevelreiniging uit te voeren. Is de muur hardnekkig vervuild? Dan is schoonstralen waarschijnlijk de beste methode. Hierbij maken we gebruik van water, zand en lucht om de muur te reinigen. Het is echter niet aan te raden om deze manier van gevelreiniging toe te passen op een verzwakte muur. Dan is het gebruik van een hogedrukreiniger vaak verstandiger. We gebruiken dan (heet) water en een reinigingsmiddel om de muur onder hoge druk schoon te spuiten. We bekijken altijd per situatie welke manier van gevelreiniging het meest geschikt is.

Waarom je kiest voor Van den Bogaart

Waarom je juist kiest voor Van den Bogaart voor een gevelreiniging of gevelrenovatie in Valkenswaard? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Laat de gevelreiniging of gevelrenovatie van jouw pand in Valkenswaard over aan de expert van Van den Bogaart Gevelrenovatie! Neem contact op voor meer informatie, en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart gaat ook graag bij jou aan de slag met een gevelrenovatie in Valkenswaard!