Jouw specialist in gevelwerkzaamheden

Als je op zoek bent naar een specialist in gevelwerkzaamheden voor een gevelrenovatie in Volkel, dan ben je bij Van den Bogaart Gevelrenovatie aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar lang gaan onze experts aan de slag met het uitvoeren van onder andere gevelrenovaties en gevelreiniging in de omgeving Volkel. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder, of neem contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Volkel

Of een gevelrenovatie in Volkel aan je pand nodig is, is meestal te zien aan het uiterlijk van het gebouw. Er zitten bijvoorbeeld scheuren in de stenen, en de muur ziet er niet meer mooi uit. Maar ook binnen kun je tekenen zien van een beschadigde gevel. Zo kunnen er vochtplekken of zelfs schimmel op de muur komen. Als je een van die tekenen van een beschadigde gevel ziet, is het belangrijk om zo snel mogelijk een gevelrenovatie in Volkel uit te laten voeren. Zo kun je de schade beperken.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Laat periodiek een gevelreiniging uitvoeren

Het is natuurlijk fijn om te weten dat de specialist van Van den Bogaart snel bij je aanwezig is om een gevelrenovatie in Volkel uit te voeren. Maar nog beter is het om schade in de toekomst te voorkomen. Ook hierbij kunnen we je helpen. Zo kun je ons onder andere inschakelen om periodiek een gevelreiniging uit te laten voeren. Welke manier van gevelreiniging het meest geschikt is, bekijken we per pand. Bij hardnekkige vervuiling is het vaak nodig om de muur schoon te stralen. Dan gebruiken we een combinatie van water, zand en lucht om de gevelreiniging uit te voeren. Die methode is minder geschikt voor een verzwakte muur. Dan is gevelreiniging met een hogedrukreiniger vaak verstandiger. Het vuil wordt dan met (heet) water en een reinigingsmiddel weggespoten. Welke methode voor jouw pand in Volkel het meest geschikt is, bekijken we ter plekke.

De service van Van den Bogaart

Waarom je juist kiest om een gevelreiniging of gevelrenovatie in Volkel uit te laten voeren door Van den Bogaart? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over onze service, of een gevelreiniging of gevelrenovatie in Volkel uit laten voeren? Neem dan contact op, en wij sturen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart is jouw partner voor een gevelrenovatie in Volkel.