Gevelreiniging door een specialist

Wanneer je een gevelreiniging in Gemert wil laten doen door een specialist, bel je Van den Bogaart Gevelrenovatie. Wij zijn dé expert in gevelwerkzaamheden, waaronder het uitvoeren van een gevelreiniging of een gevelrenovatie. We gaan al meer dan 25 jaar in de regio Gemert aan de slag. Benieuwd wat we voor jouw pand kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialist voor gratis persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Gevelreiniging in Gemert

Wij beschikken over de juiste apparatuur om gevelreiniging op verschillende manieren uit te voeren. We kiezen altijd voor een methode die het meest geschikt is voor jouw situatie, en de toestand van je pand. Is je pand bijvoorbeeld hardnekkig vervuild? Dan kunnen we de gevel stralen. Hierbij gebruiken we een combinatie van water, zand en lucht voor de gevelreiniging. Is de muur verzwakt? Dan is een gevelreiniging met hogedruk waarschijnlijk meer geschikt. Hij wordt dan onder hoge druk schoongespoten met (heet) water en een speciaal reinigingsmiddel. Wij adviseren je graag over de methode die het meest geschikt is voor jouw pand in Gemert.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Een volledige gevelrenovatie uitvoeren

Door het pand goed schoon te houden en preventieve maatregelen te nemen, zoals het impregneren van de muur, kun je schade voorkomen. Is jouw pand al beschadigd? Dan kun je onze hulp inschakelen voor een gevelrenovatie in Gemert. Je herkent een beschadigde gevel niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnenshuis kun je de tekenen vaak zien. Denk hierbij aan vochtplekken of zelfs schimmelvorming op de muur. Schakel Van den Bogaart dan snel in voor een gevelrenovatie om de schade in Gemert te beperken. Wij kijken welke werkzaamheden nodig zijn, en sturen binnen 24 uur een offerte voor de gevelrenovatie in Gemert.

Waarom kiezen voor Van den Bogaart

Waarom kies je in Gemert om Van den Bogaart de gevelreiniging of gevelrenovatie uit te laten voeren? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • we hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • we bieden altijd volledig maatwerk, en nooit een ‘standaard’ oplossing
  • we geven persoonlijk advies
  • je ontvangt binnen 24 uur een offerte
  • je ontvangt een prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je een een gevelrenovatie of een gevelreiniging in Gemert laten uitvoeren door Van den Bogaart? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart Gevelrenovatie gaat graag aan de slag met de gevelreiniging in Gemert.