Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Gevelrenovatie Nijmegen

i

Prijsopgave op maat

Z

Levert volledig maatwerk

Gratis persoonlijk advies

Home ยป Gevelrenovatie Nijmegen

Ben je op zoek naar vakmensen die je kunnen helpen met een gevelrenovatie in de omgeving van Nijmegen? Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken helpt je graag bij het onderhouden van jouw pand. De buitenkant van een woning is net zo belangrijk als het interieur. Door constante blootstelling aan verschillende weersomstandigheden wordt voegwerk aangetast en verkleurt steen. Onze vakmensen zorgen dat jouw pand er weer perfect uitziet.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van gevelrenovatie in de regio Nijmegen

Met gevelrenovatie ziet jouw pand in de omgeving van Nijmegen er in een mum van tijd weer prachtig uit. Bij gevelrenovatie worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Dit verschilt natuurlijk per type woning en materiaalgebruik. Bij ons kies je uit het uithakken van voegwerk, gevelreiniging, het aanbrengen van nieuw voegwerk, gevelimpregnering en het verwijderen van graffiti en witte aanslag. Voor deze werkzaamheden worden uitgevoerd, wordt er naar een aantal omstandigheden gekeken. Zo kijken wij naar de steensoort, welke soort vervuiling op de gevel zit en in wat voor conditie het voegwerk is.

Neem contact met ons op

Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Volkel, kijkt graag welk soort gevelrenovatie nodig is voor jouw woning in de regio Nijmegen. Neem contact met ons op een vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-53364661. Ook kan je ons een e-mail sturen op info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ons vakkundige personeel staat graag voor je klaar. 

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid