Ben je op zoek naar vakmensen die je kunnen helpen met een gevelrenovatie in de omgeving van Nijmegen? Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel helpt je graag bij de gevelrestauratie van jouw pand in Nijmegen. De buitenkant van een woning is net zo belangrijk als het interieur. Door constante blootstelling aan verschillende weersomstandigheden, wordt voegwerk aangetast en verkleurt steen. Onze vakmensen zorgen dat jouw pand er weer perfect uitziet.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van gevelrenovatie in de regio Nijmegen

Met gevelrenovatie en gevelrestauratie ziet jouw pand in de omgeving van Nijmegen er in een mum van tijd weer prachtig uit. Bij gevelrenovatie worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Dit verschilt natuurlijk per type woning en materiaalgebruik. Bij ons kies je uit het uithakken van voegwerk, het schoonmaken van de gevel, het aanbrengen van voegwerk, het impregneren en het verwijderen van graffiti en witte aanslag. Voor we beginnen met de gevelrestauratie, kijken we naar een aantal omstandigheden. Zo kijken wij naar de steensoort, welke soort vervuiling op de gevel zit en in wat voor conditie het voegwerk is.

Bogaart

Neem contact met ons op

Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken kijkt graag welke diensten op het gebied van gevelrenovatie nodig zijn voor jouw woning in de regio Nijmegen. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden voor gevelrestauratie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-53364661. Ook kan je ons een e-mail sturen op info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ons vakkundige personeel staat graag voor je klaar.

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag