Gevel renoveren door een specialist

Wil jij een gevelrenovatie in Oss uit laten voeren door een vakkundige, ervaren specialist? Pak dan de telefoon en bel Van den Bogaart Gevelrenovatie! Al meer dan 25 jaar lang gaan wij aan de slag met het uitvoeren van gevelwerkzaamheden in Oss en de omgeving, waaronder het uitvoeren van gevelrenovaties, herstellen van voegwerk, de gevel impregneren, maar ook met specialistisch werk zoals graffiti verwijderen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden, en wat we voor jouw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie in Oss

Of een gevelrenovatie in Oss uitgevoerd moet worden, is in veel gevallen aan de buitenkant al te zien. De muur ziet er dan minder mooi uit, en heeft wellicht scheuren of andere beschadiging. Maar ook binnen kun je schade vaak zien, bijvoorbeeld door vochtplekken of zelfs schimmelvorming op de muur. Dan is een gevelrenovatie nodig om verdere schade zoveel mogelijk te voorkomen. Hoe een gevelrenovatie er in Oss voor jouw woning of bedrijfspand precies uitziet, is volledig afhankelijk van de situatie. Wij maken altijd een plan van aanpak per situatie, en komen nooit met een ‘standaard’ oplossing.

Bogaart Gevelrenovatie Bogaart

Herstellen van het voegwerk

Een van de werkzaamheden bij een gevelrenovatie in Oss, is het herstellen van beschadigd voegwerk. Het voegwerk kan aangetast zijn door invloeden van buitenaf. Gelukkig kunnen wij je pand in Oss voorzien van nieuw voegwerk. Dat doen we door de oude voegen uit te hakken en ze te vervangen. Voegwerk kan op verschillende manieren vervangen worden. Elk zorgen ze voor een andere stijl van je pand. Daarom maken we graag eerst een proefdruk voor je, zodat je precies weet welke uitstraling je woning of bedrijfspand krijgt met een bepaald type voegwerk.

Laat de gevel impregneren

Wil je voorkomen dat er een gevelrenovatie uitgevoerd moet worden? Laat de gevel dan impregneren! Met impregneren brengen we een transparante beschermlaag aan. Deze zorgt ervoor dat vocht geen vat krijgt op het metselwerk. Daardoor kunnen mossen en algen zich niet voeden en hechten op de stenen. Ook krijg je zo geen vocht binnen, en is de muur beter geïsoleerd. Genoeg redenen dus om de gevel te laten impregneren door onze specialist!

Specialist in graffiti verwijderen

Ten slotte voeren we ook werkzaamheden uit als graffiti verwijderen. Graffiti zelf verwijderen is bijna niet te doen, omdat de verf zich hecht aan de stenen als het opdroogt. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de klus grondig en snel aan te pakken. Is je pand in Oss vaker het het doelwit van dit soort vandalisme? Laat ons dan een verf werende coating plaatsen. Zo wordt graffiti verwijderen in de toekomst een stuk makkelijker.

Gevelreiniging Bogaart

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer je meer wil weten over onze service, werkzaamheden zoals een het herstellen van voegwerk, de gevel impregneren, graffiti verwijderen of een complete gevelrenovatie in Oss uit wilt laten voeren, of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem je contact op. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0653364661 of 0651010194 of stuur een mail naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Van den Bogaart gaat graag aan de slag met de gevelrenovatie in Oss.