Wil jij een specialist inschakelen om graffiti te verwijderen in regio Oss, omdat je het slachtoffer geworden bent van vandalisme? Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel beschikt over de juiste apparatuur om snel en vakkundig graffiti te verwijderen. Bovendien kunnen we preventieve maatregelen nemen om het reinigen voortaan makkelijker te maken. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat graffiti verwijderen en je gevel is weer als nieuw

Een goede uitstraling van je woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Het is namelijk voor veel mensen de eerste indruk die ze van jou of je bedrijf krijgen. Je wilt er dan ook voor zorgen dat het er netjes uit ziet. We helpen je hierbij door de gevel grondig te reinigen en/of herstelwerkzaamheden uit te voeren. Is je pand beklad met graffiti? Laat dit zo snel mogelijk verwijderen door onze specialisten.

Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Graffiti verwijderen

Zelf graffiti verwijderen is zeker geen eenvoudige klus. Vooral wanneer de verf er al wat langer op zit, is het bijna niet zelf te doen. Dat komt omdat de verf zich gaat hechten aan de ondergrond wanneer het opdroogt. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de graffiti te verwijderen. Dit doen we altijd snel en vakkundig. Je kunt dan meteen een complete gevelreiniging door ons uit laten voeren. We gebruiken dan een techniek die geschikt is om jouw woning of bedrijfspand goed schoon te maken, zodat de muur er weer als nieuw uitziet. We zullen de gevel bijvoorbeeld zandstralen of schoonmaken met een hogedrukreiniger. Wil je weten welke techniek het meest geschikt is voor je pand? We stellen graag een plan op om je pand schoon te maken.

Voorzorgsmaatregelen tegen graffiti

Wil je het verwijderen van graffiti in de toekomst makkelijker maken? Wij treffen graag maatregelen voor je pand om ervoor te zorgen dat deze makkelijker schoongemaakt kan worden als het nog eens bespoten wordt met graffiti. We brengen dan een verfafwerende coating aan. Wordt je pand nogmaals bespoten? Dan is het raadzaam om de graffiti alsnog door een specialist te laten verwijderen, maar dan gaat de klus een heel stuk sneller. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Ook kunnen we de gevel impregneren, waardoor vocht minder vat krijgt op de stenen en de complete gevelreiniging in de toekomst makkelijker en sneller gaat.

vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Laat ons graffiti verwijderen

Wil jij dé expert inschakelen om graffiti te laten verwijderen van je pand? Neem dan contact met ons op en we stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Je bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0653364661. Ook is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken is jouw partner die de graffiti kan verwijderen van je pand!