Specialist in gevelwerkzaamheden

Wil jij een specialist inschakelen in graffiti verwijderen, omdat je het slachtoffer geworden bent van vandalisme? Van den Bogaart Gevelrenovatie beschikt over de juiste apparatuur om snel en vakkundig graffiti te verwijderen. Bovendien kunnen we preventieve maatregelen nemen om het reinigen voortaan makkelijker te maken. Meer weten over onze services, en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Jouw gevel weer als nieuw

Een goede uitstraling van je woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Het is namelijk voor veel mensen de eerste indruk die ze van jou of je bedrijf krijgen. Je wilt er dan ook voor zorgen dat het er netjes uit ziet. Van den Bogaart helpt je hierbij door de gevel grondig te reinigen en/of herstelwerkzaamheden uit te voeren. Is je pand beklad met graffiti? Laat dit zo snel mogelijk verwijderen door onze specialist.

Bogaart

Graffiti verwijderen

Zelf graffiti verwijderen is zeker geen eenvoudige klus. Vooral wanneer de verf er al wat langer op zit, is het bijna niet zelf te doen. Dat komt omdat de verf zich gaat hechten aan de ondergrond wanneer het opdroogt. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de graffiti te verwijderen. Dit doen we altijd snel en vakkundig. Je kunt dan meteen een complete gevelreiniging door ons uit laten voeren. We gebruiken dan een techniek die geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand om hem goed schoon te maken, zodat de muur er weer als nieuw uitziet. We zullen de gevel bijvoorbeeld stralen, of schoonmaken met een hogedrukreiniger. Welke techniek het meest geschikt is voor je pand? Neem contact op, en we stellen een plan op om je pand schoon te maken.

Voorzorgsmaatregelen tegen graffiti

Wil je de graffiti verwijderen in de toekomst makkelijker maken? Wij treffen graag maatregelen voor je pand om ervoor te zorgen dat het makkelijker schoongemaakt kan worden als het nog eens bespoten wordt met graffiti. We brengen dan een verf-afwerende coating aan. Wordt je pand nogmaals bespoten, dan moet je alsnog een specialist de graffiti laten verwijderen, maar dan gaat de klus een heel stuk sneller, wat je zal schelen in de kosten. Ook kunnen de gevel impregneren, waardoor vocht minder vat krijgt op de stenen en de complete gevelreiniging in de toekomst makkelijker en sneller gaat.

vergipsing verwijderd d.m.v. sandwashing

Neem contact met ons op

Wil jij de expert inschakelen om graffiti te laten verwijderen van je pand? Neem dan contact met ons op, en we stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of je kunt een mail sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ook is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de site. Van den Bogaart Gevelrenovatie is jouw partner die de graffiti kan verwijderen van je pand!