Zandstralen gevel

Wil je weten wat de prijs per m2 is voor het zandstralen van jouw gevel of muur? Hiervoor neem je het best een deskundige partner in de arm. Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Volkel, is zo’n partner. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van allerlei gevelwerkzaamheden, waaronder gevelreiniging. Je kunt gemakkelijk een offerte opvragen om erachter te komen wat de kosten zijn voor het zandstralen van jouw gevel of muur per m2. Woon je in (de buurt van) Eindhoven en wil je meer informatie omtrent het stralen en reinigen van je gevel? Lees verder om meer te leren over de verschillende technieken voor gevelreiniging.

Een goede prijs voor het hogedrukreinigingen of zandstralen van een gevel of muur

Wanneer je jouw gevel wilt laten reinigen, zijn er verschillende opties mogelijk. Welke optie het beste is, hangt van diverse zaken af en verschilt vanzelfsprekend per situatie. Wil je weten welke vorm van reiniging het meest geschikt is voor jouw gevel? Om hier achter te komen, is het belangrijk op de hoogte te zijn van diverse factoren, zoals: de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Er zijn over het algemeen twee opties voor het reinigen van je gevel:

  • Hogedrukreiniging: Hierbij wordt er (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel of muur gespoten. Zo spoelt alle vervuiling van jouw gevels af.
  • Zandstralen: Wanneer er een grondigere aanpak nodig is en het materiaal dit toelaat, kiezen we voor het zandstralen van jouw gevel. Zo wordt elke steen en voeg perfect schoon.

Het stralen van de gevel van je woning in (de buurt van) Eindhoven

Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken is dé specialist voor onderhoud en reiniging van gevels in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Woon je in (de omgeving) van Eindhoven en wil je jouw gevel door ons laten stralen? Wij helpen je graag. We bieden persoonlijke service en leveren écht vakmanschap op maat. Het werk dat wij leveren staat bovendien perfect in verhouding tot de prijs van het zandstralen van je gevel of muur.

Bogaart

Laat een vrijblijvende offerte opmaken

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de kostprijs van stralen per m2 is, als je je gevel in Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch of omstreken laat zandstralen of via hogedrukreiniging laat schoonspuiten. Vul dan ons online offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs om in te schatten welke reiniging (zandstralen of hogedrukreiniging) het beste voor jouw muren is, en dan kunnen we ook meteen de kosten berekenen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 0413 450 160 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ook bij vragen of voor advies kun je ons benaderen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het reinigen van jouw muren en gevels voor een goede kostprijs per m2.