Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Prijs zandstralen gevel

i

Prijsopgave op maat

Z

Levert volledig maatwerk

Gratis persoonlijk advies

Wil je weten wat de prijs is voor het zandstralen van jouw gevel of muur? Hiervoor moet je een deskundige partner in de arm nemen. Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van allerlei gevelwerkzaamheden, waaronder gevelreiniging. Je kunt gemakkelijk een offerte opvragen om erachter te komen wat de prijs voor het zandstralen van jouw gevel of muur zal zijn. Lees verder om meer te leren over de verschillende technieken voor gevelreiniging.

Een goede prijs voor hogedrukreinigen of zandstralen van jouw gevel of muur

Wanneer je jouw gevel wilt laten reinigen, zijn er verschillende opties mogelijk. Dit ligt aan een paar zaken. Hierbij kun je denken aan de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Er zijn over het algemeen twee opties mogelijk:

  • Hogedrukreiniging: Hierbij wordt er (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel of muur gespoten. Zo spoelt alle vervuiling van jouw gevels af.
  • Zandstralen: Wanneer er een grondigere aanpak nodig is en het materiaal dit toelaat, kiezen we voor het zandstralen van jouw gevel. Zo is elke steen en voeg perfect schoon te krijgen.

Laat een vrijblijvende offerte opmaken

Wil je weten wat de prijs zal zijn van het hogedrukreinigen of zandstralen van jouw gevel of muur? Vul dan het online offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij zouden graag langs willen komen om te kunnen inschatten welke reiniging het beste voor jouw muren zou zijn. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 06-53364661 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ook voor vragen of advies kun je ons benaderen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag in het reinigen van jouw muren en gevels voor een goede prijs.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid