Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Prijs zandstralen gevel

i

Prijsopgave op maat

Z

Levert volledig maatwerk

Gratis persoonlijk advies

Wil je weten wat de prijs per m2 is voor het zandstralen van jouw gevel of muur? Hiervoor neem je het best een deskundige partner in de arm. Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel is zo’n partner. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van allerlei gevelwerkzaamheden, waaronder gevelreiniging. Je kunt gemakkelijk een offerte opvragen om erachter te komen wat de kosten zijn voor het zandstralen van jouw gevel of muur per m2. Lees verder om meer te leren over de verschillende technieken voor gevelreiniging.

Een goede prijs voor het hogedrukreinigingen of zandstralen van jouw gevel of muur

Wanneer je jouw gevel wilt laten reinigen, zijn er verschillende opties mogelijk. Welke optie het beste is, hangt van een paar zaken af. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Er zijn over het algemeen twee opties voor het reinigen van je gevel:

  • Hogedrukreiniging: Hierbij wordt er (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel of muur gespoten. Zo spoelt alle vervuiling van jouw gevels af.
  • Zandstralen: Wanneer er een grondigere aanpak nodig is en het materiaal dit toelaat, kiezen we voor het zandstralen van jouw gevel. Zo wordt elke steen en voeg perfect schoon.

Laat een vrijblijvende offerte opmaken

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de kostprijs is per m2, als je je gevel wilt laten zandstralen of via hogedrukreiniging wilt laten schoonspuiten. Vul dan het online offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs om in te schatten welke reiniging (zandstralen of hogedrukreiniging) het beste voor jouw muren is, op die manier kunnen we ook meteen de kosten berekenen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar  06-53364661of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Ook voor vragen of advies kun je ons benaderen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het reinigen van jouw muren en gevels voor een goede kostprijs per m2.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid