Wil je weten wat de prijs per m2 is voor het zandstralen van jouw gevel of muur? Hiervoor neem je het best een deskundige partner in de arm. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, gevestigd in Volkel, is zo’n partner. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van allerlei gevelwerkzaamheden, waaronder het zandstralen van een muur. Je kunt gemakkelijk een offerte opvragen om erachter te komen wat de kosten zijn voor het zandstralen van jouw gevel of muur per m2. Wil je meer informatie omtrent het stralen en reinigen van je gevel? Ontdek alles over de verschillende technieken voor gevelreiniging.

Een goede prijs voor het hogedrukreinigingen of zandstralen van een gevel of muur

Wanneer je jouw gevel wilt laten reinigen, zijn er verschillende opties. Welke optie het beste is, hangt van diverse zaken af en verschilt vanzelfsprekend per situatie. Wil je weten welke vorm van zandstralen het meest geschikt is voor jouw muur of gevel? Om hier achter te komen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van diverse factoren, zoals de steensoort, de soort vervuiling en de conditie van het voegwerk. Er zijn over het algemeen twee opties voor het zandstralen van je gevel:

  • Hogedrukreiniging: Hierbij wordt er (heet) water met eventueel een reinigingsmiddel onder hoge druk op de gevel of muur gespoten. Zo spoelt alle vervuiling van jouw gevels af.
  • Zandstralen: Wanneer er een grondigere aanpak nodig is en het materiaal dit toelaat, kiezen we voor het zandstralen van jouw gevel. Zo wordt elke steen en voeg perfect schoon.

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Het stralen van de gevel of muur

Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken is dé specialist voor het zandstralen en het onderhoud van gevels en muren. Wil je ons inschakelen voor sandwashing van jouw gevel? Wij helpen je graag. We bieden persoonlijke service en leveren écht vakmanschap op maat. Het werk dat wij leveren, staat bovendien perfect in verhouding tot de prijs van het zandstralen van je gevel of muur. Laat je informeren over de kostprijs voor het zandstralen van je gevel en ontvang een duidelijk overzicht van de kosten!

Bogaart

Laat ons je gevel zandstralen tegen een voordelige kostprijs

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de kostprijs van het stralen per m2 is, als je je gevel laat zandstralen of via hogedrukreiniging laat schoonspuiten. Vul dan ons online offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten voor het laten zandstralen van je gevel. Wij komen graag langs om in te schatten welke reiniging (zandstralen of hogedrukreiniging) het beste voor jouw muren is, en dan kunnen we ook meteen de kosten berekenen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 06-53364661. Ook bij vragen of voor advies kun je ons benaderen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het reinigen van jouw muren en gevels voor een goede kostprijs per m2.