Als je wilt dat je gevels lang in goede staat blijven, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel is gespecialiseerd in gevelonderhoud en voert dit uit in de omgeving van Den Bosch, Uden, Helmond en Eindhoven. We voorzien je van mooie gevels én zorgen dat deze mooi blijven. Ontdek snel wat we voor jou kunnen betekenen!

Waarom is het voor je gevels belangrijk om een expert in te schakelen voor het onderhoud?

De gevel is het eerste wat opvalt aan een pand en daarom is het belangrijk dat deze in goede conditie verkeert. Dit is beter voor de uitstraling van het pand, maar ook voor de waarde. Wil je ervoor zorgen dat je gevel er optimaal uitziet? Dan is het belangrijk om een vakmensen in te schakelen voor het onderhoud van je gevels. De gevel van je pand heeft te maken met weersinvloeden als kou en neerslag. Om de gevel zo lang mogelijk mooi te houden, kun je de gevel laten impregneren. We brengen dan een laagje aan op de buitenmuur, waardoor vocht veel minder vat krijgt op de gevel. Zo krijgen mossen en algen geen kans. Ook voor andere diensten op het gebied van gevelonderhoud kun je bij ons terecht, zoals:

Wil je eerst graag vrijblijvend advies ontvangen? Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk, vrijblijvend advies zodat je zeker weet welk onderhoud geschikt is voor jouw gevel.

Bogaart

Vernieuwd voegwerk voor een betere isolatie

Voorkom vochtdoorslag

Uw huis als nieuw dankzij het verwijderen van aanslag

Schakel ons in voor gevelonderhoud

Wil je ons bedrijf in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch inschakelen voor het onderhoud van je gevels? We zijn je graag van dienst. Of je nu je muur wilt laten impregneren of onze experts wilt inschakelen voor compleet nieuwe voegen; wij regelen het. Wil je meer informatie over gevelonderhoud? Bel dan naar 0653364661 of vul ons contactformulier in.