Jarenlange ervaring met gevelwerkzaamheden

Wil je de hulp van een vakkundig, ervaren en betrouwbaar voegbedrijf inschakelen? Of ben je op zoek naar een goede gevelreiniger die met jouw pand aan de slag gaat? Neem dan contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie. Al meer dan 25 jaar lang gaan wij aan de slag met veel verschillende gevelwerkzaamheden. Ben je benieuwd wat we voor jouw situatie kunnen betekenen als voegbedrijf of gevelreiniger? Neem dan contact op voor meer informatie en vraag ook meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wat een voegbedrijf voor je doet

Wanneer de gevel van je pand niet meer in goede staat verkeert, kun je daar flink wat overlast van ervaren. Niet alleen ziet de buitenkant van je pand er niet meer mooi uit, maar ook de binnenkant van je woning of bedrijfspand kan beschadigd raken. Zo kunnen er bijvoorbeeld vochtplekken of zelfs schimmel op de muur komen. In veel gevallen moet dan het voegwerk herstelt worden. Dit laat je over aan een betrouwbaar voegbedrijf als Van den Bogaart. Wij gaan aan de slag met het herstellen van de voegen van woningen, bedrijven en monumentale panden, en voorkomen verdere schade.

Bogaart Gevelreiniging Bogaart

Pand schoonmaken door gevelreiniger

Het is natuurlijk fijn om te weten dat je een voegbedrijf als Van den Bogaart in kunt schakelen wanneer je de gevel van je pand wilt laten herstellen. Maar het is nog beter als je deze schade in de eerste plaats kunt voorkomen. Hier kan een gevelreiniger je mee helpen. De gevelreiniger beschikt over de juiste apparatuur om de muur goed schoon te maken, zodat invloeden van buitenaf de stenen en het voegwerk niet aan kunnen tasten. Je kunt een gevelreiniger ook inschakelen voor preventieve maatregelen, zoals het impregneren van de muur. De gevelreiniger van Van den Bogaart gaat graag met jouw pand aan de slag om vervuiling te verwijderen en eventueel preventieve maatregelen te nemen.

De service van Van den Bogaart

Waarom je juist kiest voor Van den Bogaart wanneer je op zoek bent naar een voegbedrijf of gevelreiniger? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Maatwerk, nooit een ‘standaard’ oplossing
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijsopgave op maat
Gevelreiniging Bogaart

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over onze werkzaamheden als voegbedrijf of gevelreiniger? Neem contact op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0653364661 of 0651010194 of door een mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl. Schakel Van den Bogaart Gevelrenovatie in wanneer je op zoek bent naar een voegbedrijf of gevelreiniger!