Prijsopgave op maat
Levert volledig maatwerk
Gratis persoonlijk advies

Witte uitslag

Witte uitslag of kleurverschil in jouw voegwerk

Heb je witte uitslag of kleurverschil in het voegwerk van jouw nieuwe gevel? Dit is vervelend maar niet onoverkomelijk! Wij komen graag bij je langs om vast te stellen welk type witte uitslag het hier betreft en wat de beste wijze is om dit te behandelen. In veel gevallen van witte uitslag gaat het hier om calcium carbonaat, en is het aan te raden dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Gelukkig hebben we daar bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken een oplossing voor.

Wij helpen met een oplossing voor kleurverschil in jouw voegwerk

Kleurverschil in jouw voegwerk kan veel verschillende aanleidingen hebben. De meest voorkomende is echter de witte uitslag op metsel- en voegwerk van nieuwbouw huizen en gebouwen. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten kleurverschil in voegwerk en komen graag de situatie bekijken om met een passende oplossing te komen.

Neem ons in de arm

Laat het ons weten wanneer je last hebt van kleurverschil in jouw voegwerk. Samen plannen we dan een afspraak in om te komen kijken en dan zullen wij je duidelijk uitleggen wat we hieraan kunnen doen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0413-273 797 of door een e-mail te sturen naar info@bogaartgevelrenovatie.nl.

In 3 stappen uw offerte op maat!

Stap 1 van 3

33%

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht